Widok
www.trojmiasto
czat- padl a Hyde (mam nadzieje) tylko sie chwieje. Zrobcie cos- zalogowanie trwa 45 minut! Od wczoraj nikt nie mial cierpliwosci tyle czekac! Z powazaniem- Nefer
ALCHEMIK- list dostalam, ty prowokatorze dobrze wiesz ze sprostuje niektore zdania. Pozdrowienia sloneczne-
ESCLARMONDE- jestes? Czy nie moglas sie zalogowac? Pozdrowienia chmurkowe-
ALCHEMIK- list dostalam, ty prowokatorze dobrze wiesz ze sprostuje niektore zdania. Pozdrowienia sloneczne-
ESCLARMONDE- jestes? Czy nie moglas sie zalogowac? Pozdrowienia chmurkowe-
Zły
1. Tylko idioci chcą przystąpienia Polski do Unii to czysty idiotyzm będą traktować polaków jak śmieci i wiecznie robią łaskę z przystąpieniem ja bym wszystkie kraje unii rozpier...
2. Alicje kretynke wypiepszyć z Big Brathera we włoszech była modelką tak jak ja teraz jestem modelem była zwykłą tanią panienką do towarzystwa są zresztą dowody wielka piepszona dama od siedmiu piepszonych boleści
2. Alicje kretynke wypiepszyć z Big Brathera we włoszech była modelką tak jak ja teraz jestem modelem była zwykłą tanią panienką do towarzystwa są zresztą dowody wielka piepszona dama od siedmiu piepszonych boleści
Alchemik
rodzenie? Ciaza?? Zajscie??? Chodzilo mi tylko o sprawowanie opieki, hi, hi. A ty od razu calosc... Dziekuje za bardzo pomyslowa i przjrzysta formule internetowa, ale urzeczywistnic bede to mogla w przyszlym tygodniu. Poza tym jak wroci moja szefowa moj kontakt tutaj skorczy sie drastycznie do popoludniowych zmian (wylacznie) czyli co 2 tygodnie. Pozdrowienia-
Amenus & Aik
No, no, co tez ja tu czytam, robi sie interesujaco:))))) Ale chlip, nie wiem, co wyjdzie z monitorowania, bo nadal gdy wchodze na chat, wyrzuca mnie z internetu. Przynajmniej do HP moge juz wejsc.
Tak Aik, Amena naprawde jest Szlachcianka, jest to udowodnione historycznie:)))))))
Swietliste pozdrowienia + rownie eleganckie dygniecie:)))
Tak Aik, Amena naprawde jest Szlachcianka, jest to udowodnione historycznie:)))))))
Swietliste pozdrowienia + rownie eleganckie dygniecie:)))
Nefer
Jestes pewna? Pamietasz, ze juz tak myslalas i nic sie nie stalo... Moze i tym razem sie ulozy... Trzymaj sie, mysle o Tobie!
List wyslij juz na polski adres, za tydzien o tej porze bede siedziec w autokarze gdzies kolo granicy dunsko niemieckiej.
Adj, koncertu- od dyrygowania sie wymigalam, bo to smieszne dyrygowac kwartetem smyczkowym, dzis juz poradzili sobie sami. Ale grac bede i to sporo... Chcemy zrobic odpowiednia scenerie do "Cathar Princess"- przyciemnione swiatlo + swiece naokolo wokalistki, ktora ostatnia nute ma krzyknac. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Szkoda, ze nie bede miala nagrania video...
Trzymaj sie, poradzisz sobie, na pewno! Przesylam moc cieplej energii i swietlistych pozdrowien!!!:)))
List wyslij juz na polski adres, za tydzien o tej porze bede siedziec w autokarze gdzies kolo granicy dunsko niemieckiej.
Adj, koncertu- od dyrygowania sie wymigalam, bo to smieszne dyrygowac kwartetem smyczkowym, dzis juz poradzili sobie sami. Ale grac bede i to sporo... Chcemy zrobic odpowiednia scenerie do "Cathar Princess"- przyciemnione swiatlo + swiece naokolo wokalistki, ktora ostatnia nute ma krzyknac. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Szkoda, ze nie bede miala nagrania video...
Trzymaj sie, poradzisz sobie, na pewno! Przesylam moc cieplej energii i swietlistych pozdrowien!!!:)))
Agenkowy zbiorek
Esclarmonde - list dotarł wczoraj i jak zdołałam wywnioskować odpis na adres krasjowy?Bardzo dziękuję.
Ekipo Łosi, a konkretnie Admirał Nimitz - dzięki serdeczne za pamięć i karkę imieninowa.
Tomko - oddaj wreszcie paski z opisami zdjęć i na boga zrób coś ze stroną!Gdzie te wszystkie zdjęcia, które zeskanowałeś.Sorry, ale jeśli nie zobacze efektów to koniec z wypożyczaniem fotek.
Ekipo Łosi, a konkretnie Admirał Nimitz - dzięki serdeczne za pamięć i karkę imieninowa.
Tomko - oddaj wreszcie paski z opisami zdjęć i na boga zrób coś ze stroną!Gdzie te wszystkie zdjęcia, które zeskanowałeś.Sorry, ale jeśli nie zobacze efektów to koniec z wypożyczaniem fotek.
Esclarmonde
bwwwwwaaaaahahahahahaaaa!!!
Ja mam dosyc ja chce do domu...kurcze siedze w domu..*_* sigh
dzisiaj mialam miec prezentacje z renewable energy sources i prawie juz sie ludzila, ze nie bede musiala popelniac mordu rytualnego na naszym kochanym panu...
no i znowu nie mialam tego paskudztwa...
buu...
ja chce wakacje...
(ale narzekam) (w koncu musze wyrobic norme)
(jak juz mi ten komputer byl wysiadniety to trzeba se odbic)
Co u Ciebie w tym barbarzynskim kraju ?
Mam nadzieje ze sie nie nudzisz ?
Bo ja juz sie szykuje na wakacje, a nawet sesja jeszcze mi sie nie zaczela...
sigh...pan dentysta wzial mnie za moja mlodsza siostre..
co ja az tak zle wygladam ???
wszystko zrozumiem, ale nie to...
buu...
masz jakis chytry plan co bym mogla troche zamieszac,
bo mi sie NUUUUDZI
to znaczy pod tym wzgledem
panny nie dostarczaja rozrywki, bo sie nie widzialysmy od dawna i z taka jedna to sie spotkalam w drzwiach aftobusu, ona wsiadala a ja wysiadalam
moja wapierzyca dzisiaj miala test wiec sobie z nia nie pogadalam, a w ogole ona ostatnio nierozmowna z powodow zagadkowych wielce
wrrr...
tai chi nie chce za grosz byc sportem agresywnym a ja sie muszem jakos rozladowac
moze kogos obrazic ?
moj komputer mnie nie lubi, a mnie zrzera zazdrosc bo dwoch takich pewnie siedzi sobie w domku i swietnie sie bawi (mala bestia przyjechala z Elb w sobote)
a ja nie...chlip...zycie jest podle (a ja jestem patetyczna, pasujemy do siebie)
quuul
ummm
wyslalas moze do mnie jakiegos maila ?
okay, koniec z zebractwem, juz sie nie odzywam
arg i tak musze konczyc
bioreactor landfill czyli moja kolejna prezentacja mnie wzywa
baw sie dobrze i przede wszystkim
WRACAJ SZYBKO
bo ja tu systematycznie glupieje co widac
z wyrazami uszanowania ode mnie i mojego kooochanego braciszka (scisk, scisk)
Ja mam dosyc ja chce do domu...kurcze siedze w domu..*_* sigh
dzisiaj mialam miec prezentacje z renewable energy sources i prawie juz sie ludzila, ze nie bede musiala popelniac mordu rytualnego na naszym kochanym panu...
no i znowu nie mialam tego paskudztwa...
buu...
ja chce wakacje...
(ale narzekam) (w koncu musze wyrobic norme)
(jak juz mi ten komputer byl wysiadniety to trzeba se odbic)
Co u Ciebie w tym barbarzynskim kraju ?
Mam nadzieje ze sie nie nudzisz ?
Bo ja juz sie szykuje na wakacje, a nawet sesja jeszcze mi sie nie zaczela...
sigh...pan dentysta wzial mnie za moja mlodsza siostre..
co ja az tak zle wygladam ???
wszystko zrozumiem, ale nie to...
buu...
masz jakis chytry plan co bym mogla troche zamieszac,
bo mi sie NUUUUDZI
to znaczy pod tym wzgledem
panny nie dostarczaja rozrywki, bo sie nie widzialysmy od dawna i z taka jedna to sie spotkalam w drzwiach aftobusu, ona wsiadala a ja wysiadalam
moja wapierzyca dzisiaj miala test wiec sobie z nia nie pogadalam, a w ogole ona ostatnio nierozmowna z powodow zagadkowych wielce
wrrr...
tai chi nie chce za grosz byc sportem agresywnym a ja sie muszem jakos rozladowac
moze kogos obrazic ?
moj komputer mnie nie lubi, a mnie zrzera zazdrosc bo dwoch takich pewnie siedzi sobie w domku i swietnie sie bawi (mala bestia przyjechala z Elb w sobote)
a ja nie...chlip...zycie jest podle (a ja jestem patetyczna, pasujemy do siebie)
quuul
ummm
wyslalas moze do mnie jakiegos maila ?
okay, koniec z zebractwem, juz sie nie odzywam
arg i tak musze konczyc
bioreactor landfill czyli moja kolejna prezentacja mnie wzywa
baw sie dobrze i przede wszystkim
WRACAJ SZYBKO
bo ja tu systematycznie glupieje co widac
z wyrazami uszanowania ode mnie i mojego kooochanego braciszka (scisk, scisk)
Agentka Jo
Tez nie wiedzialam, ze masz imieniny, chlip. Bardzo dziekuje za zaproszenie, to naprawde mile - ale niestety nie moge przyjsc. Spodziewaj sie jednak na najblizszym spotkaniu kwiatow i usciskow, a teraz przyjmij zyczenia:
- radosne i szczere - zawsze promiennego usmiechu, pociechy z przyjaciol i rodzinki oraz lepszej atmosfery w pracy :)))))))))
- radosne i szczere - zawsze promiennego usmiechu, pociechy z przyjaciol i rodzinki oraz lepszej atmosfery w pracy :)))))))))
Amenus
Chlip, nie ma szans, musze wylaczac komputer po tym jak probuje. Koncert...tak, wczoraj sobie uswiadomilam, ze ja wcale nie cwiczylam "Uranus Love" uznajac, ze po nagraniu w lutym umiem to super i obudzilam sie rano w uczuciem paniki. Modl sie bym znalazla sale.
Zrobilo sie tu slicznie, wiesz? Znow lato...
Wprowadze to i bede pisac nastepne:)))
)()()()()()()()()()()(
Zrobilo sie tu slicznie, wiesz? Znow lato...
Wprowadze to i bede pisac nastepne:)))
)()()()()()()()()()()(
Ameno
Wypozyczylam ostatnie dwie kasety z bibliot. a we wtorek przyjdzie ktos o 10 sprawdzac pokoj grrr... Dostalam zawiadomienie. Jak pojdziesz na zaj. ja pocwicze, a potem musze leciec cos jeszcze przepisac na dzisiaj- ostatnie spotkanie z prof. Brodsgaardem...
Grrr, zaczynam sie denerwowac wieczorem, to nie jest mile uczucie...
*-*
Grrr, zaczynam sie denerwowac wieczorem, to nie jest mile uczucie...
*-*
Ameno
Tak mozna przekazac wiecej wiad. niz w SMSach, co prawda ocenzurowanych:)))
Nie dokonczylam Ci tej opery... naturalnie skonczyla sie szczesliwie, bo to op. komiczna grrr... Ale slodka, musze ja jakos przegrac, nie wiem, czy taki Massenet bedzie w Akademii, szczerze watpie. A, na plycie jest zdjecie spiewaczki, ktora gra tytulowa bohaterke... Jeeezu... ja nie chce byc zlosliwa, ale nawet ja wygladam lepiej...
Musze sprawdzic, czy juz cos wpisalas:)
Nie dokonczylam Ci tej opery... naturalnie skonczyla sie szczesliwie, bo to op. komiczna grrr... Ale slodka, musze ja jakos przegrac, nie wiem, czy taki Massenet bedzie w Akademii, szczerze watpie. A, na plycie jest zdjecie spiewaczki, ktora gra tytulowa bohaterke... Jeeezu... ja nie chce byc zlosliwa, ale nawet ja wygladam lepiej...
Musze sprawdzic, czy juz cos wpisalas:)
Ameno
No i gdzie jestes Mala Diablico?:)
Pisze tu i pisze...
Rany... trzymaj za mnie, zaczynam sie zle czuc... cala ja, jak przychodzi co do czego, nie panuje nad soba. Ot, dlaczego nie poszlam nigdy na fortepian.
Widze, ze odezwala sie tu moja kochana Siostra (zaraz, Kerilko Ci odpisze:))
Tez juz chce wakacje, a jeszcze dluugo....Grrr... Modl sie za mnie...
Pisze tu i pisze...
Rany... trzymaj za mnie, zaczynam sie zle czuc... cala ja, jak przychodzi co do czego, nie panuje nad soba. Ot, dlaczego nie poszlam nigdy na fortepian.
Widze, ze odezwala sie tu moja kochana Siostra (zaraz, Kerilko Ci odpisze:))
Tez juz chce wakacje, a jeszcze dluugo....Grrr... Modl sie za mnie...
Esclarmonde
Tylko sie nie wsciekaj, bo Akademie rozniesiesz...
opera - tresc mnie zaimteresowala, opowiesz dokladnie
gdy wrocisz. Ide na katorge, to prawie jak Twoj wystep - tylko moj bedzie trwal o wiele, wele dluzej :((
Trzymaj sie - bedzie dobrze!
ps. lato - latem, a noska sobie za bardzo nie opal
hihihi, skoro jestem Diablica moge sobie pozwalac )(
opera - tresc mnie zaimteresowala, opowiesz dokladnie
gdy wrocisz. Ide na katorge, to prawie jak Twoj wystep - tylko moj bedzie trwal o wiele, wele dluzej :((
Trzymaj sie - bedzie dobrze!
ps. lato - latem, a noska sobie za bardzo nie opal
hihihi, skoro jestem Diablica moge sobie pozwalac )(
Esclarmonde, Aik
Esc. - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!
Aik - slyszalam o Twej ksiedze - dlatego pisalam o gruuubej.... Bedzie mi milo porozmawiac, dzis czekam - i badz cierpliwy, ostatnio sa klopoty z czatem. Co do innych sugestii, znam co najmniej jedna osobe, z ktora regularnie wymieniasz maile.... ta osoba jest PRZECIW.
Prawda, E-chan?
.......ale zakrecona wypowiedz ;))
Aik - slyszalam o Twej ksiedze - dlatego pisalam o gruuubej.... Bedzie mi milo porozmawiac, dzis czekam - i badz cierpliwy, ostatnio sa klopoty z czatem. Co do innych sugestii, znam co najmniej jedna osobe, z ktora regularnie wymieniasz maile.... ta osoba jest PRZECIW.
Prawda, E-chan?
.......ale zakrecona wypowiedz ;))
Ameno
Nigdzie nie jest i nie bylo napisane , ze trzeba przez cala ksiege ---- a okladka to tez czesc ksiegi ; no i ksiega moze byc dowolnie gruba , chyba ze bedzie tak ciezka , ze trzeba bedzie horyzontalnie :)))))
Sprzeciw? - w kazdej religii sa dyspensy ; postaram sie jakos zalatwic -- moze kilka ( karnet ?)
P.S. postaram sie byc o 18oo
Sprzeciw? - w kazdej religii sa dyspensy ; postaram sie jakos zalatwic -- moze kilka ( karnet ?)
P.S. postaram sie byc o 18oo
Tomko
No tak, ale jak by nie patrzeć, programy wędkarskie również służą hobby. Rozrywce. Tyle, że jest to powszechnie zaakceptowane. Dziwne, że można oburzać się na to, jak traktują rybki mieszkańcy domu BB, a potem przełączyć kanał i spokojnie patrzeć jak jakiś facet wyciąga z wody rybę za haczyk wbity w podniebienie.
Nie zrozum mnie źle, nie bronię BB, ale widzę nieścisłość. Każde sprawianie bólu żywej istocie , zwłaszcza w celach rozrywkowych jest naganne.
Nie zrozum mnie źle, nie bronię BB, ale widzę nieścisłość. Każde sprawianie bólu żywej istocie , zwłaszcza w celach rozrywkowych jest naganne.
Bakcylia
Kiedyś raz łowiłem osobiście ryby. Jak trzeba było je głuszyć, to przechodziły mnie dreszcze. Miłem potem dość, tym bardziej, że złowiłem jakieś marne małe rybki.
Nie jem obecnie żadnych zwierząt z tego powodu, że nie chcę się przyczyniać do ich śmierci. Nie chcę, by cierpiały z mojej winy. Niczyjej winy.
Czy coś robię aktywnie? Obecnie nie. Poza przyznawaniem się do wegetarianizmu. Od tego jednak zaczynam.
Poza tym czasem nagłaśniam takie przypadki łamania praw zwierząt.
Nie jem obecnie żadnych zwierząt z tego powodu, że nie chcę się przyczyniać do ich śmierci. Nie chcę, by cierpiały z mojej winy. Niczyjej winy.
Czy coś robię aktywnie? Obecnie nie. Poza przyznawaniem się do wegetarianizmu. Od tego jednak zaczynam.
Poza tym czasem nagłaśniam takie przypadki łamania praw zwierząt.
Aik
Trudno- masz w sumie 3 maile do przeczytania. W pierwszym masz "recenzje" hi hi- a serio, nie nie bylo, mam nawet nakaz nie objezdzac Cie za bardzo, ale troche moge:) Reszta w liscie.
Zakladam, ze one dojda grr, wkurza mnie, ze nie moge wejsc na chat, logowanie H tez strasznie dlugo trwa. O ktorej jutro bedziesz?
Katarskie pozdrowienia!:)
Zakladam, ze one dojda grr, wkurza mnie, ze nie moge wejsc na chat, logowanie H tez strasznie dlugo trwa. O ktorej jutro bedziesz?
Katarskie pozdrowienia!:)