Widok

Nefer

Przypomnial mi sie film , , seksmisja, , brrrrrr......
TO TY CHCESZ MNIE PRZEROBIC NA KOBITE ???!!!!
rany........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

e tam, zaraz- przerobic... Ktos w sejmie zauwazyl ze mamy rownouprawnienie i wymyslil dla mezczyzn urlopy macierzynskie. Ale jakos niewielu panow chyba by skorzystalo. Rodzic??? Naogladales sie filmow typu "Junior" z A. Schwarzeneggerem i przerazenie coe zdjelo??? Hi, hi... Pozdrowienia-

Parciarze

Hey, ludzie z trojmiasta.pl wasz czat jest do du..... Jezeli reklamujecie jakis "produkt" to go dopracujcie.

www.trojmiasto

czat- padl a Hyde (mam nadzieje) tylko sie chwieje. Zrobcie cos- zalogowanie trwa 45 minut! Od wczoraj nikt nie mial cierpliwosci tyle czekac! Z powazaniem- Nefer

ALCHEMIK- list dostalam, ty prowokatorze dobrze wiesz ze sprostuje niektore zdania. Pozdrowienia sloneczne-

ESCLARMONDE- jestes? Czy nie moglas sie zalogowac? Pozdrowienia chmurkowe-

HydePark

arena trojga lub czworga ludzi...
napiszcie cos dla tlumu bo nikomu raczej nie chce sie czytac czegos co jest kierowane do odpowiednich osob... prywatnie mozna sobie pomailowac

Aik

Czyzbym nie zaslugiwala na to okreslenie?
Przepraszam, nie chce by rozmowa ze mna byla przymusem.

Plagiat

czy znasz czaty, ktore sie nie zacinaja i dzialaja szybko i sprawnie? Pozdrowka-

Air

:))
Dawno mnie nie widziałeś. Owszem - zapuściłem.

Zły

1. Tylko idioci chcą przystąpienia Polski do Unii to czysty idiotyzm będą traktować polaków jak śmieci i wiecznie robią łaskę z przystąpieniem ja bym wszystkie kraje unii rozpier...
2. Alicje kretynke wypiepszyć z Big Brathera we włoszech była modelką tak jak ja teraz jestem modelem była zwykłą tanią panienką do towarzystwa są zresztą dowody wielka piepszona dama od siedmiu piepszonych boleści

Alchemik, Esclarmonde

dzis grzecznie siadam i odpisuje na listy. Pozdrowienia-

Nefer

Nie jestem strachem podszyty , - i jak rodzenie jakos moge sobie wyobrazic ; to jak sobie pomysle , ze jakos musialbym "zajsc" --- to tego kto by chcial to zrobic
zabilbym na 10000 % wrrrrrrrrrr. i brrrrrrrrr

Alchemik

rodzenie? Ciaza?? Zajscie??? Chodzilo mi tylko o sprawowanie opieki, hi, hi. A ty od razu calosc... Dziekuje za bardzo pomyslowa i przjrzysta formule internetowa, ale urzeczywistnic bede to mogla w przyszlym tygodniu. Poza tym jak wroci moja szefowa moj kontakt tutaj skorczy sie drastycznie do popoludniowych zmian (wylacznie) czyli co 2 tygodnie. Pozdrowienia-

Ameno

Moja mysl , byla kontr - mysla Twojej . Kto mieczem woj...... :)) . Oczywiscie , ze zaslugujesz i milo mi bedzie z Toba porozmawiac

Nefer

Zaloz i bedzie fajnie , moje "spetanie" bedzie troche czasem mniejsze

Aik

Nasza dyskusja bedzie monitorowana przez Esc. ;))Naprawde robie tak grozne wrazenie - czy to Ty jestes tak niebezpieczny -- ze trzeba nas pilnowac?

Pozdrawiam )(
w szampanskim nastroju

Czesc

lubie chodzic na koncerty rockowe jak ktos chce do mnie napisac to prosze pisac (agucha21@hoga.pl)pa

Nefe

Zaraz prowokator --- napisalem najprawdziwsza z najprawdziwszych prawde :))))))))

Amena

A moze jestesmy niebezpieczni ??? Es. wie o Nas
wiecej niz my o Sobie . Czasem jest tak , ze jak dwa skladniki sie zmiesza , to moze byc taki wybuch ... ze hej
I ONA TO WIE (ha ha)
pozdrowienia unizone niezwykle

Wlasnie sie dowiedzialam ze jak wroci moja szefowa z macierzynskiego to ja trace prace. I po co tu zyc jak zna sie godzine swojej smierci???

Aik

Mieszanka wybuchowa - czemu nie, lubie efekty specjalne ;))

+niezwykle unizone dygniecie (badz co badz jestem szlachcianka)

Inne tematy z forum Hydepark

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry