Widok
www.trojmiasto
czat- padl a Hyde (mam nadzieje) tylko sie chwieje. Zrobcie cos- zalogowanie trwa 45 minut! Od wczoraj nikt nie mial cierpliwosci tyle czekac! Z powazaniem- Nefer
ALCHEMIK- list dostalam, ty prowokatorze dobrze wiesz ze sprostuje niektore zdania. Pozdrowienia sloneczne-
ESCLARMONDE- jestes? Czy nie moglas sie zalogowac? Pozdrowienia chmurkowe-
ALCHEMIK- list dostalam, ty prowokatorze dobrze wiesz ze sprostuje niektore zdania. Pozdrowienia sloneczne-
ESCLARMONDE- jestes? Czy nie moglas sie zalogowac? Pozdrowienia chmurkowe-
Zły
1. Tylko idioci chcą przystąpienia Polski do Unii to czysty idiotyzm będą traktować polaków jak śmieci i wiecznie robią łaskę z przystąpieniem ja bym wszystkie kraje unii rozpier...
2. Alicje kretynke wypiepszyć z Big Brathera we włoszech była modelką tak jak ja teraz jestem modelem była zwykłą tanią panienką do towarzystwa są zresztą dowody wielka piepszona dama od siedmiu piepszonych boleści
2. Alicje kretynke wypiepszyć z Big Brathera we włoszech była modelką tak jak ja teraz jestem modelem była zwykłą tanią panienką do towarzystwa są zresztą dowody wielka piepszona dama od siedmiu piepszonych boleści
Alchemik
rodzenie? Ciaza?? Zajscie??? Chodzilo mi tylko o sprawowanie opieki, hi, hi. A ty od razu calosc... Dziekuje za bardzo pomyslowa i przjrzysta formule internetowa, ale urzeczywistnic bede to mogla w przyszlym tygodniu. Poza tym jak wroci moja szefowa moj kontakt tutaj skorczy sie drastycznie do popoludniowych zmian (wylacznie) czyli co 2 tygodnie. Pozdrowienia-