Widok

Neosine

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój synek lat 4 dostał Neosine 3x5ml.
Od kilku dni przechodził wirusówkę.Od wczoraj podaję Neosinę.Wszystko pięknie.Temp.normalna ale dziecko mi zaczęło strasznie dziś kaszleć wieczorem suchym kaszlem po podaniu tego syropu.
Czy macie podobne doświadczenia z tym lekiem?
Podałam Zyrtec i przeszło.
Ale nie wiem czy podawać dalej Neosine.Obawiam się że wróci choróbsko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kiedyś już dostał ten lek i przy pierwszej dawce też tak było.Ale nie pomyślałam że to od niego.Potem było ok.
Dzwoniłam i zasugerowała zmniejszenie dawki.Choroba może wrócić po odstawieniu.
Cóż dziewczyny,Dziekuję za porady.Jesteście kochane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nic nie mówiła.Prosze napisz czy Twoje dziecko mialo też taki kaszel-suchy.?
Musiałam podać zyrtec 10kropel bo tak się zanosił.Bałam się że zadławi się kolacją.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli uważasz że jest uczulone to lepiej nie podawaj, bo może to się gorzej objawić. Najlepiej byłoby nie dać rannej dawki i udać się do lekarza po poradę.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie mówiła ci ze mogą być takie skutki uboczne mi lekarka mówiła kaszel miał dwa dni i wszystko przeszło ja bym mu dała do końca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tu jest problem.Bo ten lek pomógł mojemu synkowi.Po 2 dawkach temp.się unormowała.Dziś jak zdrowy.Boję się że jak przerwę podawanie tego leku znów wróci temp.
Temp.miał wcześniej 38,4 i lekko czerwone gardełko.
Cholera nie wiem co zrobić jutro..Ale widać że dziecko uczulone na któryś z składników.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas neosine nie działa,kilka razy lekarka próbowala go dać a i tak po dwóch dniach kończyło się antybiotykiem

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja podawalam neosine i nam pomogl..maly nie mial od niego kaszlu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry