Widok

Neptunalia 2008

Neptunalia 2008 Temat dostępny też na forum:
KINO POD STAR-SAMI (parking przy wydziale Filologiczno-historycznym UG)19.05 – godz.21 00„Seks w Brnie” reż. Vladimir Moravek, „Motyl i Skafander” reż. Julian Schnabel20.05 – godz.21 00 „Factotum” reż. Bent Hammer, „Za wszelką cenę” reż.Clint Eastwood21.05 – godz.21 00 „Tsotsi” reż. Gavin Hood „Wiatr buszujący ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...no tak, rzucanie butelką w kobietę to coś więcej niż chamstwo, to kryminał. Nigdy w nikogo nie rzuciłem butelką ani jakąkolwiek inną rzeczą która mogłaby komuś zrobić krzywdę więc chyba nie jestem takim prostakiem jak zapijaczony lider lady pank. Jeśli ja jestem prostakiem to co można powiedzieć o nim?

bilety

dzemik przynajmniej bedzie :)
studenty za darmo, a reszta ile placi???? ktos moze zorientowany co do koncertu 23ego???

Dla ścisłości sterona Gentleman! : gentleman. prv. pl

o której godzinie gra DŻEM??

wie ktoś??

oby wypaliło

czy nie dziwi Was taki maly szkopul: nie ma zadnych informacji na stronie ani dzemu ani lady pank o tych koncertach w gdansku. w rozpisce juwenaliow sa one zaplanowane na 23 maja, wieczor. ALE: na oficjalnej stronie dzemu info - koncert 24 maja, krakow o 19:30. strona lady pank - 24 maja koncert w tychach. czy myslicie ze jest to mozliwe i ze grupy umyslnie zgodzily sie na takie terminy?? bo mi sie wydaje to co najmniej podejrzane...niemniej 3mam kciuki zeby jednak koncerty sie odbyly...

H.E.X.E.

Tego dnia wystąpi jeszcze zespół H.E.X.E.
Tutaj można zobaczyć próbkę umiejętności:
http://pl.youtube.com/watch?v=zsQ7XQ6IRdU
A tutaj jeszcze dwa covery z tego samego koncertu:
http://pl.youtube.com/watch?v=5ysIgpO1HdY

Serdecznie zapraszamy!..

Dżem

Na stronie Dżemu już pojawił się komunikat co do koncertu 23 maja w campusie UG w Gdańsku.Wygląda zatem na to,że jednak przyjadą!

cala rodzinka sie wybieramy :Dlepiej niz na kortowiadzie sie zapowiada

bieda troche z tymi neptunaliami

jw

dżem o 20:00

wstęp

Czy wstęp mają tylko studenci? czy każdy może się tam pojawić? jeśli tak to ile kosztuje wstęp?

jaka biedaaaa....

Ludzie zobaczcie sobie na stronę olsztyńskich juwenalii (kortowiada) co tam będzie grało... kult, happysad, farben lehre, vavamuffin, strachy na lachy itd... a u nas ? zdziadziały DŻEM, którego kolejni wokaliści umierają z przedawkowania.... normalnie MEGA WYPAS... pogratulować organizatorom....

sam jesteś zdziadziały

a co do przedawkowania to chyba Ciebie dotyczy skoro takie beznadziejne opinie dołączasz

Ty dziadzie u nas też było Happysad tydzien temu. Powiedz gdzie wtedy byłes cwoku!

O której 24.05??

Hmm... Ja tam wole muzyke klubową... ;p Ale tutaj nic nie ma o godzinach występu. Shaun Baker itp grają po wyborze missneptunalii, czy przed?? xd Bo naprawde nie wiem na którą godzinę przyjechac... ;p

Cena i Godzina

Zgadzam się z przedmówcą o któej będą koncerty 24maja bo mnie to bardzo ciekawi chciałbym na to przyjść i ile kosztuje wstęp ?

lady pank

99 rok, dziś jest z Nami Rock and Roll na imię ma dzisiaj LADY PANK...

od kiedy ug to neptunalia??

ug to juwenalia!! pg to neptunalia!!

bilety

czy jesli nie jestem studentem to gdzie moge zakupic bilet na ten koncert na 24 maja

Neptunalia od zawsze były na UG, PG ma swoje SCF!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

V Marsz Pamięci Żołnierzy Wyklętych (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na V edycję Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych w Gdańsku.1 marca to Narodowy Dzień...

Festiwal Smaków Regionalnych (9 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych w AmberExpo Gdańsk powraca w dniach 28.02-1.03.2026 r.! Druga edycja...

Alpha Siedlce (3 odpowiedzi)

Kurs Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i...

do góry