Widok

Nerwica coś strasznego pomocy

Na nerwice lękową choruje od dziecka zaczęło się lękiem przed śmiercią bliskich osób teraz mam 31 lat jakieś 3 lata temu przezyłam stres związany z chorobą mamy pogłębily się objawy okropne drżenie mięśni momentami mięsień tak skacze że mam wrażenie że zaraz wyskoczy mromienie w ciele to stopa to ręka to w plecach, mdłości szczególnie rano, napady głodu rzadko ból głowy,napady duszności, przyspieszone bicie serca, napady płaczu, ciągła flegma w gardle, blada twarz jak się zdenerwuje, ciągle szukam w internecie i się nakręcam ostatnio wyszły mi gorsze wyniki krwi obniżone leukocyty wmówiłam sobie białaczkę dostałam takiej paniki ze całą mnie trzęsło gdy wykluczyłam białaczkę zaczęłam znowu czytać szukać wyczytałam stwardnienie rozsiane boczne znowu panika, płacz, katastrofa współczuję wszystkim którzy chorują na tą chorobę zero radości z życia, ciągle nakręcanie nie wiem jak się z tego wyleczyć pomocy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

idz do paychatry albo na terapie poznawcz-behawioralna. poczytaj sobie o czym yo jest. ja za miesiac zaczynam. i bierz magnez 2 x dziennie , ale skonsultuj to z rodzinnym

Badałam magnez i inne pierwiastki jest ok jedynie B12 mam nisko bo 230 norma od 180 do 900 martwią mnie te mrowienia w kończynach momentami aż kłujące ale myślę że to też objaw nerwicy do tego choruje na niedoczynność tarczycy zapisze się na terapię mam nadzieję że pomoże

ja tez mam magnez w normie, a musze go brać, farmaceuta zawsze mówił ze, to ze w normie są wyniki nie znaczy ze nie trzeba ich brać, jak sie zyje w ciągłym stresie, to magnez obowiązkowo, a jak nasilone stresy to 2x dziennie, i rodzinny lekarz ostatnio mi to samo powiedział. bo jestem po covidzie i ciągną się stresy..... spróbuj to nie zaszkodzi, ja miałam straszne skurcze łydek i jak ręka odjął.....
a kregoslup jest OK ? bo mrowienie to kojarzy mi si ez uciskiem w kregach....mam dyskopatie wiec troszke znam temat.....

Dziękuję za Twoja odpowiedź i porady mam zwyrodnienie w odcinku piersiowym i osteofity kręgosłupa pozostałej części kręgosłupa nie badałam może też by się coś znalazło pracowałam ciężko za granicą i trochę ten kręgosłup wykończyłam

no to polecam lekarza rehabilitanta p. dr Anna Dzięgiel, swietna, holistyczne podejscie i o sercu pogada i watrobie....
a czesto problemy kręgosłupa wypluwają na inne nasze narządy, a nigdy bysmy nie pomysleli...od lat chodze do reumatologa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak jest poprawa co Ci dolega?

jesli chodzi o kregoslup to zwyrodnienia wielostawowe od przeciiazen i choroba tkanki lacznej, regularnie 2 x w roku chdze na zabiegi rehabilitacyjne z nfz i jakos ciagne.. hihi ale lęki itp lecze, moze wolisz nna jakis inny priv pogadac /.???

Inne tematy z forum Kobieta

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

do góry