Widok
Hej Ja mam problem z atakami.od listopada ..bardzo silne wirujące bóle głowy z którymi se nie radzę .Zrobiłam wiele badań i wszystko ok oprócz laryngologa bo miałam bakterie gronkowca w grudniu go wykryto.Ja mam pytanie tu do was czy bóle głowy czuje ciśnienie w uszach szum i takie napadowe są bóle prawie przez cały dzień Czy to te ataki .
Witam wszystkich..... Mam nerwice lękową ataki paniki i bardzo silne objawy somatyczne tzw.somaty jestem w 19 tyg ciazy czyli 5 miesiąc . Pani psychiatra do której chodze juz ponad rok odstawila mi leki jak jej powiedzialam ze jestem w ciazy na samym poczatku . Jest kiepsko. Rozumiem wszystkich ktorzy zmagaja sie z tym stolcem . To odbiera checi do zycia !!! Nie sadzilam ze tak zle bede znosic odstawienie od lekow mam bardzo czestko ataki .... a lęk i niepokoj jest ze mna caly czas . Wszyscy do okola mowia nie denerwuj sie nie mozesz sie senerwowac w ciazy ! Ale to jest silniejsze ode mnie.... natretne mysli i cala reszta .....Pozdrawiam wszystkich jestesmy silni musimu byc zeby dawac rade zyc z nerwica
Zależy jakie stadium, ja z nerwicy wyszłam bez pomocy psychologów lub psychiatrów. Bez psychotropów. Stosowałam przez pół roku mieszankę ziołowa składająca się z melisy, kozłka lekarskiego i i kilku innych. A sama nerwica..... Nikomu nie życzę. Jak wspominam sytuację kiedy stoję na światłach przy przejściu dla pieszych z dzieckiem w wózku i drugim dzieckiem i robi mi się słabo, miałam uczucie że zaraz zemdleje..... Lub atak paniki w autobusie siedząc spokojnie..... Objawiał się tak że czułam że muszę wyjść z autobusu bo padnę. Nie uzasadniony lek.
Kolejny objaw to rytm serca blizki zawałowi, bez poważnej przyczyny. Wyszłam z tego.
Kolejny objaw to rytm serca blizki zawałowi, bez poważnej przyczyny. Wyszłam z tego.