Widok

Nerwica lękowa

Hej pierwszy raz jestem na takim forum ale może ktoś mi coś doradzi i podpowie obecne zmaham się z lekami kiedyś brałam antydepresantu ale jak je odlozylam to wszystko wróciło teraz chodzę do psychologa, ale jak na razie nie za wiele to daje są dni gorsze i lepsze ale tych gorszych jest chyba więcej mam małe dziecko którym trzeba się zająć ale najgorsze są noce parę razy arytmia serca duszności i ogólny lek że zaraz coś się stanie czy ktoś ma podobnie i jak sobie radzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierz leki, bo nic innego nie pomaga. Najlepiej przeciwpsychotyczne.

Walka z nerwicą lękową jest trudna, ale jej pokonanie możliwe. Dobrze jest uświadomić sobie przyczynę pojawienia się nerwicy i znaleźć techniki unieruchamiające lęk a potem je stosować, konsekwentnie i z determinacją. Polecam książkę: Pokonałem nerwicę, historia mojego zmagania, autorstwa Grzegorza Szafera. Autor prowadzi też bloga. Sam przeszedł nerwicę i opisuje jak się z nią zmagał i jak pokonał. Wierz mi pomaga!

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

do góry