Widok

Netia to oszusci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chcialam zamowic internet z netii
http://www.netia.pl/oferta-dom/internet/internet-bez-limitow.html?reseller=11001&s_cid=11001&gclid=CLfErcW4hK4CFU2GDgodWQkK3g

Maja dwie opcje internet+ telefon i jak widac na stronce sam internet.
Zadzwonil do mnie Pan z informacja ,ze takiego niemaja w ofercie ze musialbym od nich wziasc telefon stacjonarny ,wiec mowie ze niejestem zainteresowana .Ze interesuje mnie oferta samego internetu ze stronki...
A on do mnie ze jezeli niejestem zaintresowana to dziekuje za rozmowe...
Wiec mowie ze nieskonczylam z Panem rozmowy ,ze chce oferte ktora jest zamieszczona na stronce ,ze po co maja taka oferte ,skoro jej niema....Uslyszlam :Po to zeby PAni wziela telefon sytacjonarny ...no szlag mnie trafia....
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie tylko w neti tak mają...Kiedy wyprowadziłam się z domu rodzinnego założyłam sobie internet od pewnej firmy z pruszcza i kiedy po jakimś czasie się przeprowadziłam i chciałam założyć od internet od tej samej firmy tylko w innym miejscu usłyszałam,że muszę wykupić choćby podstawowy pakiet tv,bo oni po tym sygnale nadają internet. A na moje stwierdzenie,że wcześniej nie miałam ty tylko sam internet to stwierdzili,że na pewno coś kręcę,bo oni tak mają od zawsze i ,że mogą podłączyć jak jeszcze tv węzę...podziękowałam.
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
moja kuzynka zdecydowała sie na internet z Netii i ma tylko internet.
anika -bo maja sam intrenet,ale na modem usb ...
A ja chcialam skozystac z tej ofert ze stronki,ze spotem wi fi.
Na modem usb w tej chwili ma z playa ,wiec co bym sobie zmienila na lepsze...
image
image
w multimedi też krecą, oferta dla nowych klientów jest lepsza niż dla starych, starzy klienci przedłuzając umowę nie mogą wziąć tego tańszego pakietu z oferty dla nowych klientów. Jak sobie wymysliliśmy że wtedy ja zrezygnuję a nową umowę podpisze mąż to powiedzieli że w takim wypadku bedzie 3 m-czny okres karencji.
Co za chamstwo!
wszędzie są haczyki......wiadomo,że chcą jak najlepiej dla siebie a nie dla abonenta
Daria podobnie ostatnio zrobiła cyfra+ :/ zmienili regulamin który wchodzi w życie z dniem 1 marca i dlatego można było zrezygnować ze starego pakietu co zresztą zrobiliśmy ,a oni dali fajną promocję która skończyła się w styczniu i podejrzewam,że na marzec nic nie będzie..
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry