Widok

Neurotic

Nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi 'Jim-owe azranzacje'? mOge sie tylko domyslac, czy chodzi tu o Jima Morrisona. Tak?
jesli nie, nie smiej sie ze mnie, dzisaj cos mi nie idzie myslenie
Ide lyknac magnezu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klasyka

Chciałbym usłyszeć kilka opinii na temat klasyki w sztuce. Moglibyscie podzielic sie jakimis spostrzezeniami na ten temat?
Czy w ogole warto o tym mowic?

Agentko Jo

Raczej nie dam rady jutro, bo mam zajecia do 20.00. Moze kiedy oddam projekt z Maszynoznawstwa, bo wtedy bedzie free... Ale do tego potrzeba mi jeszcze co najmniej trzech tygodni. Pozdrawiam gorąco!

what about "W PUSTYNI I W PUSZCZY" IN NEW VERSION ??

I THINK I WILL LIKE IT :`)

Artur Schopenhauer

to był znakomity realista
podobają mi się jego twierdzenia

NNEEFFEERR !!!!!!

DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE ZA TEN WIERSZYCZEK :`)

:)

:-)

JEST SŁODKI :`)

POŻEGNANIE

ZE WZGLĘDÓW OKREŚLANYCH POTOCZNIE JAKO FINANSE MUSZĘ ZARAZ STĄD UCIEKAĆ. ZA TYDZIEŃ ZACZYNAM URLOP , WIĘC BĘDE TU CZĘŚCIEJ.POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA.

Cathar Waves

"Jesli milujemy sie wzajemnie, Bog trwa w nas i milosc ku Niemu jest w nas doskonala."
(List Sw. Jana)
Agentko. Kiszczak, musze uciekac. Katarskie pozdrowienia i do napisania!!!!^_^

ESCLARMONDE

BYŁO WESOŁO , PUŁKOWNIK OPÓŚCIŁ MNIE I POSZEDŁ W NMOKRY ZACHLAPANY ŚWIAT...BUUUU.CHYBA SIĘ ROZPŁACZĘ Z ŻALU.CO ZA BEZDUSZNA Z NIEGO BESTIA...ZOSTAWIĆ MNIE TU SAMA..WSZAK TO PODOBNO TAKA GROŻNA OKOLICA...

Cathar Waves

"Zycie zostalo Wam dane, aby szukac Boga.
Smierc - by Go znalezc."
(Jaques Nouet)

VILLEMO

NO I CÓŻ TAM SŁYCHAĆ.JAK MINĘŁY URODZINKI?MOŻE SPOTKAMY SIĘ JUTRO .TAM GDZIE POPRZEDNIO?PC.

Ag. Jo

To raz, ale problem byl znacznie gorszy- po prostu nie dochodzily , do nikogo. Teraz lepiej, ale ciagle cos sie psuje, szalu mozna dostac.
Chyba wam tam wesolo. hi hi...
Pozdrawiam!!!

7SK

NIE TWIERDZĘ, ZE WIELKI BRAT JEST DO KITU.NAWET CZSASEM ZERKAM CO TAM SŁYCHAĆ, A LUDZIE DOPISUJĄCY DO WSZYSTKIEGO IDEOLOGIĘ BAWIĄ MNIE JESZCZE BARDZIEJ.PC.

Cathar Wave

"Dla tych, ktorzy marza, jest rzeczywistosc.
Dla tych, ktorzy, maja nadzieje, jest wiedza.
Dla tych , ktorzy sie rozwijaja, jest wiecznosc."
(Robert A. Monroe)

NEFER

DOTARŁM DO JAKIEGOŚ DZIWNEGO TEKSTU W KTÓRYM PISZESZ COŚ GNĘBIENIU MNIE SMSAMI?CZYŻBYM SIE NARAZIŁA?POZDRAWIAM

ESCLARMONDE

ZAUWAŻŁAŚ UROCZE TEKSTY KISZCZAKA NA TEMAT WEJŚCIA...NIE MA TO JAK EFEKTOWNE WEJŚCIE.NIEPRAWDAŻ?
COŚ TA MASZYNERIA DZIŚ WOLNO CHODZI O CZYM SIĘ WŁAŚNIE PRZEKONUJĘ.ROZUMIEM, ŻE Z SMS TO MASZZA DUŻY RACHUNEK?

KISZCZAK

CHCIAŁBYŚ, CO JACUSIU...

TWOJA ULUBIONA

Ag. Jo

Wlasnie Ci odpisalam na maila. Rowniez pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie w kwietniu zobaczymy.~-~

TOMKO

PROSZĘ O TELEFON W CELU USTALENIA CZASU WYMIANY ALBUMU.EW.MOŻE NIECH BĘDZIE W NIEDZIELĘ POD POMNIKIEM.BYLE BYŚ BYŁ PRZED GODZINA 13, BO PÓŻNIEJ WYBYWAM.

ŚWIETLIK

LIST DOTARŁ , WKRÓTCE ODPISZĘ.A TERAZ UŚMIECHAM SIĘ CIEPLUTKO Z POKŁADU KACIKA WZAJEMNEJ ADORACJI JAK TO MIEJSCE NAZWAŁA NEFER.DOSYC TRAFNIE NIE SĄDZISZ?BYWAM TU CO WTREK GDYBYŚ MIAŁA OCHOTĘ POGADAĆ.PA, PA

ESCLARMONDE

JESTEM I NA WSTĘPIE POZDRAWIAM. MAILE DOTARŁY, ODPISAŁAM.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry