Widok

Niby pełno ludzi, a jakby nikogo nie było.....

Redłowo Temat dostępny też na forum:
Mam taką sytuację, że 2 miesiąc mieszkam w Trójmieście i wszystko na pozór jest fanatstycznie....praca, którą lubię, kąt do mieszkania mam, do pierwszego nie brakuje....ale wszyscy znajomi, przyjaciele zostali w okolicach Krakowa i sami chyba już wiecie.....

nie ma nikogo z kim możnaby cieszyć się tym wszystkim co daje Trójmiasto, czyli urok czy atmosferę swobody....nie chodzi tu o znajomości "związkowe" tylko najzwyczajniejsze poznanie jakichś znajomych, typu wyskoczyć na spacer, razem pobiegć, czy wypić przysłowiową kawę....niby nic wielkiego, a jednak wyczyn jeśli się jest w nowym miejscu.

Jakie macie pomysły jeśli chodzi o polepszenie mojej sytuacji, bo kto jak nie Wy lepiej zna tutejsze realia i mentalność ludzi ;) co mogę zrobić, by poznać jakichś sensownych ludzi, by zwyczajnie spędzać czas.. ?.absolutnie bez żadnych podtekstów !
Jestem kobietą i mam 28 lat

p.s. Pierwszy pomysł mam....od czerwca idę na fitnes, może znajdą się jakieś fajne, wesołe fitneski :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też jestem kobietą, 28 lat, w Trójmieście mieszkam trochę dłużej.. bo prawie 9 lat ;) dużo bliskich znajomych wyjechało, życie kręci się głównie wokół pracy, chętnie rozpoczelabym przygodę z fitnesem, ale jakoś samej nie chciało się zacząć; )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to super, chodźmy razem :) ja jestem zdecydowana na zapis do Tiger Gym w Rivierze. Interesuja mnie zajęcia Salsation w poniedziałki o 20.00 i jeszcze coś typowo na spalanie w tygodniu :) Mają duży wybór zajęć. Planuje 2 razy w tygodniu, na tyle rozsądnie by się zmobilizować :) namawiam Cię do zapisu, bo ja już postanowiłam chodzić ! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brzmi, jak opis życia na emeryturze :)
Bez urazy... po prostu mignęła mi przed oczami moja postać, w Twoim wieku.

Ps
Dziękuje za natchnienie i dobrą iskrę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wajdź na ten wątek - temat - Imprezy wypady ogólnie zabawa" tam jest na fb fajna grupa :-)

o super, dzięki ! jestem mało fejsbukowa, ale to może być rzeczywiście dobry pomysł ! :)

Hej,jestem w podobnej sytuacji.
Podaj maila,to możemy się jakoś zgrać ;)
Ola,lat 28.

ale fajnie :) mail taki nowy podaje, bo publicznie nie chce prywatnym świecić ;)
trojmiastonew@wp.pl
Czekam na kontakt ! :)

p.s. zasugeruj tutaj kawałek adresu mailowego, żebym wiedziała, że nikt się nie podszywa pod Ciebie i że to Ty piszesz :) Dzięki !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, wybacz, ale dopiero napisałam- małe zawirowania w pracy :)
pierwsza czesc maila to moje imie w pelbym brzmieniu ;)
Też jest mi smutno w Gdyni dopiero rok... Dawajcie wyskoczymy chociaż na spacerek... pogonnemec@gmail.com

Napisz coś więcej o sobie :) jesteś kobietą, mężczyzną ? w Którym mieście konkretnie mieszkasz/pracujesz ?
Z Olą jesteśmy w kontakcie i już planujemy kawkę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jak znam życie forumowe i inne spontaniczne iventy to jak zwykle na planowaniu się zakończy.
To forum jest zalane takimi "czelendżami"
Przyczyny
-a to rower zachorował
-a to dziecko się zepsuło
-a to tramwaj nie przyleciał
-a to się ktoś utopił i ledwo żyje
-a to niespodziewani goście
lub co lepsze niespodziewany poród własnego dziecka
-a to a tamto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem facetem, mieszkam w Gdyni, macie mojego maila, na wszystkie interesujące pytania odpowiem osobiście.. Będzie bardzo mi miło was poznać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszamy do grupy zamkniętej na fb wspólne wypady trójmiasto.

https://web*facebook*com/groups/2065298743796043/
zamiast gwiazdek, kropki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Poznamy Panów/ Parę/Panią (3 odpowiedzi)

Cześć! Jak i gdzie znaleźć chętne osoby do zabawy w większym gronie? Jesteśmy parą znajomych po...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (87 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

do góry