Widok

Nie do księżniczki.

Ja chętnie poznam samotna dziewczyne.
Jestem normalnym facetem przed czterdziestką,nic mi nie brakuje i podobna dziewczyne pozna.
Tylko prosze by nie zawracały mi głowy kobiety które mowia ze szukaja normalnego faceta a tak na prawde bujaja w obłokach,sa fałszywe,wszystko wiedźa i na wszystkim sie znają.Takie kobiety precz,nie potrzebuje policjantki z pusta,niby encyklopedia zamiast głowy.
Mieszkam w Gdyni.
sakuraj92@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
No to Ty już jesteś spełniony;)
Pozostają Ci ucieczki z kumplami na piwo:)
Zazdrość to brzydkie uczucie;)
Pozdr.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie obrazaj policjantek , gdyz są madre , wyksztalcone, inteligentne a nie jak piszesz z pustą , niby encyklopedią zamiast glowy , gdyz to samo mozna o Tobie pomyslec.Nigdy nie oceniaj na wyrost .A ja trafisz na niewlasciwą to moze dać Ci niezle popalic..powodzenia
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
To do mnie? :)

Ja juz trafiłem na tę jedyną, która okazała się niewłaściwą.Dała popalić.Bardzo.Nie tylko mnie.Wielu facetom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Samo życie, może dlatego dostajemy po tyłku, by być mądrzejsi na przyszłość i być szczęśliwi...? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znajdziesz takiej.

Znajdziesz albo ładną z przebiegiem taksówki, albo raszple 100 kg, albo przeciętną, której się wydaje, że jest the best. Albo jakąś co ma sponsoringi za sobą (czyli ponad połowa obecnych studentek).

Jeśli znajdziesz normalną, inteligentną i przy tym ładną to czuj się jak wygrany w totka, doceniaj ją i szanuj do końca życia...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15
Sa jeszcze normalne , inteligentne ,ładne kobiety tylko męzczyzni boją sie takich kobiet albo popadaja przy takich wkompleksy.Takie kobiety sie szanują i nie szukaja na forum. Te malo fajne kobiety to maja szczescie a te wartosciowe niekoniecznie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
bum, bam trach! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilona dobrze mówi. Prawda jest taka że gość szukający naprawdę fajnej i inteligentnej kobiety na forum, z góry skazany jest na porażkę. Nie mówię że tu takich kobiet nie ma, ale żadna wartościowa i przede wszystkim szanująca się kobieta nie umówi się z kimś kto pisze ogłoszenia typu "Szukam kobiety " "Poznam dziewczynę" "Szukam miłości".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
W internecie niestety w większości są same "księżniczki", którym bliżej jednak do szewca czy przekupki lub kawałka lodu niż do damy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
@Lotosney> skąd takie rozeznanie o kobietach w internecie??żalosne jest to co wypisujesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry