Widok

Nie korzystać z Norauto.

Norauto Temat dostępny też na forum:
Obsługa bezczelna i jakość obsługi marna.Kupiłem i wymieniałem opony i żebym wiedział, że będzie to trwało 1,5 godz. w stosunku do 40 min.( tak jak na poczatku mnie zapewniono) w życiu bym z tym usług nie skorzystał. 1,5 godz. to opony wymieniał mi emeryt z chorym kręgosłupem. Do Pana odpisującego - pracowniku Norauto przeczytaj opinie, zobacz oceny ( żadnej pozytywnej) i zamiast głupio odpisywać zróbcie coś aby klienci byli zadowoleni, zamiast odpisywać.
Moja ocena
Norauto kategoria: Opony - sprzedaż
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
to z kąd te kolejki w norauto????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Okí pany, sytuacja, wymianiawam ktos opony, okazuje sie ze macie klocki skonczone, tarcze zyletki, informuja was o tym, dla bezpieczenstwa wymieniacie to...usluga sie przedluza, kolejny klient kosztem waszego bezpieczenstwa musi poczekac troche dluzej na wykonanie wlasnej uslugi...jak by nie bylo to "ty" bedziesz zadowolony" a nie ci ktorzy musueli czekac. Zadowoleni bylu z uslugi ze dany dziadek mechanik nie zmienil tylko opon, a o naoczynych obserwacjach poinformowal. Ludzie co wywiecie wogole o pracy w warsztacie, mechani za wypuszczzenie was niesprawnym autem moze pojsc nawet siedziec!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety zgadzam się w 100%!!! To nie jest piekarnia że wiesz za ile chlebek z pieca wyjmiesz jak go włożysz teraz, sam wiele lat pracowałem w serwisie, teraz handluję z hurtownikami i serwisami... powiem tyle: z****iście cieszę się że nie muszę się użerać już z niemyślącymi klientami.

PS: Od 2 lat zmuszony jestem serwisować auto w autoryzowanych stacjach... i tam nikt nie oczekuje że mechanicy zrobią przegląd po 15000 w 45 min- tam twa to 2-3 godziny !!! A płacą 3 razy tyle (litr oleju 5W40 67 PLN !!!!!!!!)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Czesław - ocena (3 odpowiedzi)

Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner.

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...

Dominik - ocena (3 odpowiedzi)

Dziękuję za kolejny rok współpracy. Firma zarządza moimi nieruchomościami na wynajem, gorąco...

do góry