Widok
Nie polecam! Tragedia!!!!
Nie polecam. Do przychodni nie można w ogóle się zarejestrować. Dr. Agnieszka paluszyńska w ogóle nie wykwalifikowany pediatra!!! Jej ton wypowiedzi jest nie stosowny, zero podejścia do ludzi, nie kulturalna!!! Za równo położna julia wierzbicka- dwornik nie kompetentnie podchodzi do swoich obowiązków zawodowych!!! Szkoda słów na ten personel medyczny!!! Lekarz poprawia lekarza, nie polecam!!!!!!!!!!!!!
Dr Paluszyńska postawiła dwa razy diagnozy moim dzieciom, które nie dość, że były jak najbardziej trafione, to jeszcze nie wykryte przez innych lekarzy. Nie dam powiedzieć złego słowa na tą Panią Doktor, bo ufam jej po tym, jak dosłownie uratowała życie mojemu pierwszemu dziecku...może warto czasem też zmienić ton na mniej roszczeniowy, jeśli wchodzimy do gabinetu lekarskiego?
Ja również muszę stanąć w obronie "naszej" Pani Doktor. Moim zdaniem to najlepszy pediatra jakiego mamy na Jasieniu. Opiekuje się dwojka moich dzieci i jestem BARDZO zadowolona. Wiem ze jesli cos sie dzieje zawsze zostane przyjeta. A w przychodni jestem naprawde czestym gosciem ze wzgledu na przewlekla chorobe synka.
A ja zgadzam się jak najbardziej ze zdaniem p. Beaty. Dr Paluszyńska to jedna wielka pomyłka. Moje bliźniaki były jej pajetami przez 3 m-ce i to jest o 3 m-ce za długo. Nie zna norm dla badań laboratoryjnych dla dzieci, diagnozuje wg norm dla osób dorosłych, zleca badania bo dane książkowe tak nakazują a nie objawy kliniczne, w związku z czym nic z tych badań nie wynika, poza niepotrzebnym kluciem małych dzieci!!! Często coś zleca, a potem się dziwi ze ona takie badania zleciła??? Diagnozy (nietrafione) stawia nie ruszając się zza biurka, a na pytania odpowiada jednym słowem. No i ten ton -to nie jest ton dobrego lekarza - jakby miała za złe, że ktoś w ogóle do niej przyszedł i zabrał jej czas na picie kawy!!!Opryskliwa, nieuprzejma, no i przede wszystkim NIEDOUCZONA!!! SDAMA PRZYCHODNIA JASIEŃ TO TEŻ JEDNA WIELKA POMYŁKA!!!
Hmm, zupelnie sie nie zgadzam z ta opinia. Dr profesjonalna w swoim fachu, no fakt nie jest wylewna, ale zawsze odpowiada na pytania itd. Pytanie, jaka my przyjmujemy postawe? Roszczeniowa? Dr Paluszynska to kobieta z zasadami, swiadoma swojej wiedzy, bardzo polecam.
Szkoda, ze jej juz nie ma na Jasieniu, moze ktos wie gdzie teraz pracuje?
Szkoda, ze jej juz nie ma na Jasieniu, moze ktos wie gdzie teraz pracuje?
Moja trójka dzieciaków (2,6,10) jest pacjentami dr Paluszyńskiej od momentu narodzenia tj od 10 lat, polecił nam ją położnik przy pierwszym dziecku. Uratowała w przychodni życie i to dosłownie naszemu przewlekle choremu pierworodnemu gdy utytułowani z akademii medycznej prywatnie opłacani za ciężkie pieniądze nic nie widzieli i nie wiedzieli. Nie ma lepszego pediatry w Gdańsku, i to nie tylko moja opinia za to ja ją wszędzie głoszę. Ma w środowisku lekarskim opinię świetnego diagnosty ( i chyba wielu wrogów) zresztą w gabinecie spotykałam ludzi nawet z innych województw. Zawsze trafione w 100% diagnozy i leczenie. Doktór jest bardzo wymagająca, bardzo rzeczowa i bardzo konkretna, a jak komuś to nie odpowiada to niech się lepiej zastanowi nad sobą. Moje dzieciaki ją wręcz kochają. Chodzę do niej zarówno awaryjnie - prywatnie (gabinet Wróbla Staw) jak i do przychodni w Tczewie (Armii Krajowej). Owszem mówiąc kolokwialnie potrafi dać popalić (i bardzo dobrze) czego byłam dwukrotnie świadkiem w przychodni. Raz matka z dzieciakiem chyba 3 latkiem z bardzo wysoką gorączką przyszła w 16 st mróz na piechotę a tipsy miała przynajmniej za stówę. Drugi raz gdy w kolejce stoi 60 osób z chorymi dzieciakami (reforma służby zdrowia) a mamusia idiotka na bezczelną bez kolejki i pukania weszła do gabinetu bo trzeba kartę na zimowisko wypisać. Milo było słuchać zresztą kolejka też swoje dołożyła i tak się zastanawiam się czy to nie była autorka pierwszego postu. Za co cenię Panią Doktór - jest zawsze pod telefonem zawsze doradzi i zawsze oddzwoni, nawet na bzdurny problem (do mnie z urlopu za granicą DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM). Co mi przeszkadza - trudno się do niej dostać, ale znajomi przepisali się do jakiejś przychodni w Gdańsku (chyba Kowale ???) i nie narzekają. Pani Doktór - Dziękuję !!! Zofia S. mama Patryka Juli i Marzenki
Zgadzam sie z tym, że pani dr. Paluszyńska jest niedkouczona lekarka, jesli wogole mozna ja nazwac lekarzem. Mojego synka 2 razy zaszczepila jak byl chory i przez to wylądowalismy w szpitalu. Poza tym nie potrafi wyleczyc dziecka ze zwyklej infekcji. Ja na szczescie w sama pore zdazylam znalezc innego pediatre.
Ta doktor prowadziła moje dziecko do 2 roku życia, potem zmieniłyśmy lekarza. Nie zawsze byłam zadowolona z wizyty, jednak nie jest aż tak źle jak pisze osoba powyżej. Fakt , że jako pediatra powinna być bardziej miła , bo przecież nasze dzieci też to czują . Ona jednak miała dość często "focha"
A co do przychodni JASIEŃ - TO JEST DOPIERO JEDNA WIELKA PORAŻKA !!!
A co do przychodni JASIEŃ - TO JEST DOPIERO JEDNA WIELKA PORAŻKA !!!