Widok

Nie polecam! Tragedia!!!!

Nie polecam. Do przychodni nie można w ogóle się zarejestrować. Dr. Agnieszka paluszyńska w ogóle nie wykwalifikowany pediatra!!! Jej ton wypowiedzi jest nie stosowny, zero podejścia do ludzi, nie kulturalna!!! Za równo położna julia wierzbicka- dwornik nie kompetentnie podchodzi do swoich obowiązków zawodowych!!! Szkoda słów na ten personel medyczny!!! Lekarz poprawia lekarza, nie polecam!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
Moja trójka dzieciaków (2,6,10) jest pacjentami dr Paluszyńskiej od momentu narodzenia tj od 10 lat, polecił nam ją położnik przy pierwszym dziecku. Uratowała w przychodni życie i to dosłownie naszemu przewlekle choremu pierworodnemu gdy utytułowani z akademii medycznej prywatnie opłacani za ciężkie pieniądze nic nie widzieli i nie wiedzieli. Nie ma lepszego pediatry w Gdańsku, i to nie tylko moja opinia za to ja ją wszędzie głoszę. Ma w środowisku lekarskim opinię świetnego diagnosty ( i chyba wielu wrogów) zresztą w gabinecie spotykałam ludzi nawet z innych województw. Zawsze trafione w 100% diagnozy i leczenie. Doktór jest bardzo wymagająca, bardzo rzeczowa i bardzo konkretna, a jak komuś to nie odpowiada to niech się lepiej zastanowi nad sobą. Moje dzieciaki ją wręcz kochają. Chodzę do niej zarówno awaryjnie - prywatnie (gabinet Wróbla Staw) jak i do przychodni w Tczewie (Armii Krajowej). Owszem mówiąc kolokwialnie potrafi dać popalić (i bardzo dobrze) czego byłam dwukrotnie świadkiem w przychodni. Raz matka z dzieciakiem chyba 3 latkiem z bardzo wysoką gorączką przyszła w 16 st mróz na piechotę a tipsy miała przynajmniej za stówę. Drugi raz gdy w kolejce stoi 60 osób z chorymi dzieciakami (reforma służby zdrowia) a mamusia idiotka na bezczelną bez kolejki i pukania weszła do gabinetu bo trzeba kartę na zimowisko wypisać. Milo było słuchać zresztą kolejka też swoje dołożyła i tak się zastanawiam się czy to nie była autorka pierwszego postu. Za co cenię Panią Doktór - jest zawsze pod telefonem zawsze doradzi i zawsze oddzwoni, nawet na bzdurny problem (do mnie z urlopu za granicą DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM). Co mi przeszkadza - trudno się do niej dostać, ale znajomi przepisali się do jakiejś przychodni w Gdańsku (chyba Kowale ???) i nie narzekają. Pani Doktór - Dziękuję !!! Zofia S. mama Patryka Juli i Marzenki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
przychodnia borkowo ul. Współczesna koło Kowal /Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Zapłacić" i wszystko jasne ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nieprawda, to jedna z najlepszych lekarzy jakich znam, nigdy sie nie zawiodlam, raz nawet zapomnialam pieniedzy zeby zaplacic za wizyte i nie bylo zadnego problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak pani doktor paluszyńska pracuje w przychodni w tczewie.Ale przyjmuje w gdańsku prywatnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aids to też zwykła infekcja jak jestes taka mądra to lecz się sama na pewno jestes mniej tępa od Pani Doktor
"Kontrol" - ha, ha, ha!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam. Najgorsza przychodnia w porównaniu do tych, do których chodziłam. Podejście lekarzy do pacjenta pozostawia dużo do życzenia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko stówka za wizytę plus kontrol leki skuteczne i na pewno tanie
trza korzystać bo doktor mało bierze a leczy dobrze ha!ha!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam! odkąd moja corka poszla do przedszkola zaczely się choroby, pediatra z przychodni odsyłała nas do domu gdzie dziecko meczylo sie z chorobą ponad dwa tyg. dr Paluszyńska przepisuje skuteczne leki, chodzimy w razie potrzeby do jej prywatnego gabinetu.100zł wizyta plus kontrol.
cóż...
Porównując do innych...

Kiedyś się na nich wkurzyłem. Poszedłem na Zaspę. Ale odkąd kazali mi czekać na wizytę 3 dni mimo że miałem 40st gorączki... Wróciłem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta doktor prowadziła moje dziecko do 2 roku życia, potem zmieniłyśmy lekarza. Nie zawsze byłam zadowolona z wizyty, jednak nie jest aż tak źle jak pisze osoba powyżej. Fakt , że jako pediatra powinna być bardziej miła , bo przecież nasze dzieci też to czują . Ona jednak miała dość często "focha"
A co do przychodni JASIEŃ - TO JEST DOPIERO JEDNA WIELKA PORAŻKA !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszłaś z chorym dzieckiem do szczpienia ? Ręce opadają, a może nie wiedzialaś , że masz chore dziecko ? Ale dwa razy - albo głupota albo margines.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podobno przychodnia na Armii Krajowej w Tczewie i w Gdańsku śródmieściu przy szkole muzycznej
Hej Iw!
Doktor Paluszyńska podobno pracuje w przychodni w Tczewie - można podzwonić i dopytać w której.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam sie z tym, że pani dr. Paluszyńska jest niedkouczona lekarka, jesli wogole mozna ja nazwac lekarzem. Mojego synka 2 razy zaszczepila jak byl chory i przez to wylądowalismy w szpitalu. Poza tym nie potrafi wyleczyc dziecka ze zwyklej infekcji. Ja na szczescie w sama pore zdazylam znalezc innego pediatre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Dr. Paluszyńska nie pracuje na Jasieniu????
Byłam ostatnio w przychodni, widziałam jakieś nowe nazwisko na drzwiach, ale nie zwróciłam uwagi że nie ma tam dr. Paluszyńskiej.
A był ktoś u nowego pediatry??
Hmm, zupelnie sie nie zgadzam z ta opinia. Dr profesjonalna w swoim fachu, no fakt nie jest wylewna, ale zawsze odpowiada na pytania itd. Pytanie, jaka my przyjmujemy postawe? Roszczeniowa? Dr Paluszynska to kobieta z zasadami, swiadoma swojej wiedzy, bardzo polecam.

Szkoda, ze jej juz nie ma na Jasieniu, moze ktos wie gdzie teraz pracuje?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja zgadzam się jak najbardziej ze zdaniem p. Beaty. Dr Paluszyńska to jedna wielka pomyłka. Moje bliźniaki były jej pajetami przez 3 m-ce i to jest o 3 m-ce za długo. Nie zna norm dla badań laboratoryjnych dla dzieci, diagnozuje wg norm dla osób dorosłych, zleca badania bo dane książkowe tak nakazują a nie objawy kliniczne, w związku z czym nic z tych badań nie wynika, poza niepotrzebnym kluciem małych dzieci!!! Często coś zleca, a potem się dziwi ze ona takie badania zleciła??? Diagnozy (nietrafione) stawia nie ruszając się zza biurka, a na pytania odpowiada jednym słowem. No i ten ton -to nie jest ton dobrego lekarza - jakby miała za złe, że ktoś w ogóle do niej przyszedł i zabrał jej czas na picie kawy!!!Opryskliwa, nieuprzejma, no i przede wszystkim NIEDOUCZONA!!! SDAMA PRZYCHODNIA JASIEŃ TO TEŻ JEDNA WIELKA POMYŁKA!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ja również muszę stanąć w obronie "naszej" Pani Doktor. Moim zdaniem to najlepszy pediatra jakiego mamy na Jasieniu. Opiekuje się dwojka moich dzieci i jestem BARDZO zadowolona. Wiem ze jesli cos sie dzieje zawsze zostane przyjeta. A w przychodni jestem naprawde czestym gosciem ze wzgledu na przewlekla chorobe synka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry