Widok

Nie polecam! Tragedia!!!!

Przychodnia Jasień Temat dostępny też na forum:
Nie polecam. Do przychodni nie można w ogóle się zarejestrować. Dr. Agnieszka paluszyńska w ogóle nie wykwalifikowany pediatra!!! Jej ton wypowiedzi jest nie stosowny, zero podejścia do ludzi, nie kulturalna!!! Za równo położna julia wierzbicka- dwornik nie kompetentnie podchodzi do swoich obowiązków zawodowych!!! Szkoda słów na ten personel medyczny!!! Lekarz poprawia lekarza, nie polecam!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
Nieprawda, to jedna z najlepszych lekarzy jakich znam, nigdy sie nie zawiodlam, raz nawet zapomnialam pieniedzy zeby zaplacic za wizyte i nie bylo zadnego problemu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Zapłacić" i wszystko jasne ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przychodnia borkowo ul. Współczesna koło Kowal /Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja trójka dzieciaków (2,6,10) jest pacjentami dr Paluszyńskiej od momentu narodzenia tj od 10 lat, polecił nam ją położnik przy pierwszym dziecku. Uratowała w przychodni życie i to dosłownie naszemu przewlekle choremu pierworodnemu gdy utytułowani z akademii medycznej prywatnie opłacani za ciężkie pieniądze nic nie widzieli i nie wiedzieli. Nie ma lepszego pediatry w Gdańsku, i to nie tylko moja opinia za to ja ją wszędzie głoszę. Ma w środowisku lekarskim opinię świetnego diagnosty ( i chyba wielu wrogów) zresztą w gabinecie spotykałam ludzi nawet z innych województw. Zawsze trafione w 100% diagnozy i leczenie. Doktór jest bardzo wymagająca, bardzo rzeczowa i bardzo konkretna, a jak komuś to nie odpowiada to niech się lepiej zastanowi nad sobą. Moje dzieciaki ją wręcz kochają. Chodzę do niej zarówno awaryjnie - prywatnie (gabinet Wróbla Staw) jak i do przychodni w Tczewie (Armii Krajowej). Owszem mówiąc kolokwialnie potrafi dać popalić (i bardzo dobrze) czego byłam dwukrotnie świadkiem w przychodni. Raz matka z dzieciakiem chyba 3 latkiem z bardzo wysoką gorączką przyszła w 16 st mróz na piechotę a tipsy miała przynajmniej za stówę. Drugi raz gdy w kolejce stoi 60 osób z chorymi dzieciakami (reforma służby zdrowia) a mamusia idiotka na bezczelną bez kolejki i pukania weszła do gabinetu bo trzeba kartę na zimowisko wypisać. Milo było słuchać zresztą kolejka też swoje dołożyła i tak się zastanawiam się czy to nie była autorka pierwszego postu. Za co cenię Panią Doktór - jest zawsze pod telefonem zawsze doradzi i zawsze oddzwoni, nawet na bzdurny problem (do mnie z urlopu za granicą DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM). Co mi przeszkadza - trudno się do niej dostać, ale znajomi przepisali się do jakiejś przychodni w Gdańsku (chyba Kowale ???) i nie narzekają. Pani Doktór - Dziękuję !!! Zofia S. mama Patryka Juli i Marzenki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry