Widok

Nie wyrzucajcie !

Ludzie co Wy robicie ! ktoś regularnie wyrzuca swoje śmieci pod kontenery z odzieżą ! Nie rozumiem tego , robi to zlośliwie ? Policja została poinformowana o jednej paniusi co to w "biały " dzień wyrzuciła swoje śmieci .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety chyba musi minąć kilka pokoleń, żeby Polacy zaczęli inaczej myśleć :-(
Niestety z bólem serca myślę ,że nie o pokoleniach musimy myśleć ,a o naszej mentalności.
I to zdecydowanie musimy zmienić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W poniedziałek miano odebrać ode mnie szkło. Kontener stoi do dziś pomimo interwencji zarówno w firmie odbierającej, jak i w gminie. Co teraz? Zastanawiam się, czy zrobić tak samo jak ta pani, czy wysypać zawartość Żurawiczowi na biurko. Trzecią opcją jest las.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
A może nie wystawiłeś śmieci przed posesję przed 6.30 w dniu wywozu?
Jak wynika z informacji dołączonych do pisma z gminy, naszym obowiązkiem poza zorganizowaniem sobie pojemników, jest również wystawianie konkretnych śmieci zgodnie z harmonogramem przed posesję NAJPÓŹNIEJ do 6.30.
Informacja dotycząca reklamacji też jest interesująca, bo reklamacje można składać tylko przez 1 dzień.
Panowie wywożący śmieci są chyba strasznie przepracowani bo za czasów Sity ani razu nie zdarzyło mi się wystawiać śmieci przed posesję. Nawet zimą z zaspami sobie radzili.
Może za chwilę dostaniemy informację, że mamy bezwzględnie czekać na samochód i sami do niego wrzucać śmieci........
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kubeł był wystawiony dzień wcześniej. Z resztą to nie jedyny przypadek z mojej ulicy.
Oczywiście do firmy tradycyjnie nie można się dodzwonić.
W następnym kroku zaczną chyba wymagać, żebym sam te śmieci wsypał do śmieciarki.
Może ci bezmyślnie minusujący podadzą jakieś rozwiązanie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie radzę robić to samo co tamta osoba , policja się 'zajęła" tą paniusią
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
opalacam i mam jeszcze im wystawiac kubly to szczt bezczelnosci kto podpisal z ta firma umowe niech teraz jedzi z ekipa ktora wywozi smieci i wystawia kubly
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dlatego zmieniłam deklaracje na nie segregacje ,stwierdziłam że jest z tym mniej kłopotu
5 pojemnikow trzeba postawic - pytanie tylko gdzie
a i tak wszystko idzie do jednej smieciary
suma summarum jak sie podliczy to segregowane przy wynajmie pojemnikow (co u nas jest konecznoscia ze wzgledu na zwierzeta) wychodzi niewiele taniej niz niesegregowanie, w kazdym normalnym cywilizowanym kraju jak segregujesz nie placisz lub placisz duzo mniej, tylko w polsce trzeba czesac obywateli na kase na wszytskim.
za co maja placic ci co segreguja? ze firmie oddadza posortowane odpady i ona jeszcze na tym zarobi?
no do jednej śmieciary nie idzie... przecież po każdy rodzaj przyjeżdża inna śmieciarka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
płaci sie gminie niemala kase ale kurde jak we wszystkim czego sie dotknie pan Ż panuje piramidalny boordel, wybral firemke od czapy do wywozu zmaiast zostawic to co bylo to mamy co mamy, to chory kraj od samorzadow po senat i sejm rzadza kolesie i znajomi krolika i kolesie i znajomi maja dzieki temu naokolop fuchy.
moze skoro place taka kase za moja prace przy sortowaniu to to wszystko zawioze w dzien obradow rady gminy pod zukowski magistrat...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Unia kazała a Tusk się zgodził, a politycy nawet nie wiedzieli na co głosują.
Teraz mamy monopol na wywóz śmieci, mogą z nami robić co się im podoba i nic nie poradzimy. A śmieci to wszyscy obywatele powinni się zebrać i wysypać obok parlamenty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
no ja cie prosze , w sejmie i senacie siedza duzi chlopcy i dziewczynki, wiedza DOSKONALE co robia z tym krajem, to celowe dzialania majace nacelu ustawienie kolesiostwa w przetargach, kto chociaz jeden raz probowal brac udzial w przetargach publicznych wie o czym pisze :)

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry