Widok
Niebieskie kwiaty we wrzesniu
Chcialabym bardzo miec ciemno-niebieskie kwiaty w moim bukiecie.
Slub we wrzesniu - na poczatku wydawalo mi sie, ze dostane anemony (te kremowe z granatowym wnetrzem), ale chyba nie beda dostepne.
Czy wiecie z doswiadczenia, jakie niebieskie kwiaty moga byc dostepne we wrzesniu - nie farbowane?
Marzy mi sie bukiet z roznych kwiatow, z akcentami granatowo - niebieskimi i zielenia... :)
Slub we wrzesniu - na poczatku wydawalo mi sie, ze dostane anemony (te kremowe z granatowym wnetrzem), ale chyba nie beda dostepne.
Czy wiecie z doswiadczenia, jakie niebieskie kwiaty moga byc dostepne we wrzesniu - nie farbowane?
Marzy mi sie bukiet z roznych kwiatow, z akcentami granatowo - niebieskimi i zielenia... :)
hortensja, agapanhtus, astry ( raczej bywaja w fiolet)
z farbowanych jeszcze storczyk tajlandzki, margaretki.
z farbowanych jeszcze storczyk tajlandzki, margaretki.
w kwiaciarni raczej oset dostaniesz. resztę na giełdzie widziałam sporadycznie, to bardziej ogrodowe kwiaty niż sprzedawane w dużych ilościach..
w pierwszy piatek wrzesnia bede na gieldzie po kwiaty na wesele wiec moge Ci wtedy napisac co na pewno jest. z zeszlorocznych kwiatow pamietam, ze byly te, ktore wypisałam wyżej.
nie da sie dokładnie przewidziec co bedzie:) patrze po prostu na liste kwiatów, ktora była we wrześniu zeszłego roku. wykonywalam kilka bukietow ze storczykow tajlandzkich - dla Panien i świadkowych - są łamlliwe i do tego farbuja takze trzeba uwazac na sukienkę.
ja miałam dokładnie taki bukiet http://rosebelle.eu/produkt/bukiet-okolicznosciowy-slubny-red-roses/ a niebieskie kwaity jak chcesz tona pewno też mają. wiem, torszkę kosztował, ale wyobraźcie sobie, że jestem rok po ślubie i kwiaty się dalej trzymają i wyglądają jak w dniu ślubu! jestem zachwycona :)
hej
storczyki tajlandzkie, margaretki i frezje sa- ale farbowane
z naturalnych widzialam hortensje, ostrozki, irysy. lawenda tez, ale juz bardziej w fiolet.
storczyki tajlandzkie, margaretki i frezje sa- ale farbowane
z naturalnych widzialam hortensje, ostrozki, irysy. lawenda tez, ale juz bardziej w fiolet.