Widok

Niedrogie części do francuzów - gdzie w Trójmieście?

Gdzie w Trojmiescie mozna kupic dobre (nie chinszczyzna) i tanie czesci zamienne do samochodow francuskich - Peugeot, Renault i Citroen?
imageimage
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
naprawde nikt nie moze polecic zadnego sklepu..?
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poszukaj w internecie klubów. Kluby mają spore upusty w niektórych miejscach. Ja mam na przykład ~30% zniżki klubowej w InterCars.
intercars do francuzow? ja sie sparzylem, jak z reszta z innymi "majacymi wszystko".. nadaja sie do vw/audi, tutaj musze powiedziec ze faktycznie nie narzekalem, ale pare prob kupna czesci do clio i c5 i wybralem inny sklep ;) ..jesli chodzi o samochody francuskie to i klubom i osobom prywatnym i mechanikom moge z czystym sumieniem polecic http://www.french-parts.com/ ..kupowalem tam do renault i do citroena i do peugeota i ani razu nie jechalem z reklamacjami, a ceny maja naprawde dobre, nie tylko na czesci, ale np.oleje, co prawda mieszca sie w Chwaszczynie ale wysylaja tez kurierem itp, z tego co wiem spora czesc mechanikow robiacych francuzy sie tam zaopatruje ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki za ten dobry adres :)
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja sei zastanawiam czy polecicie jakiegos mechanika do silnika HDI?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tand Gdynia grabowek,pozdrawiam
byłem z citroenem w Euroserwisie w Gdyni i musze powiedziec ze mimo iz chlopaki sie specjalizuja raczej z renault i peugeocie to tez dali rade z c5.. Konwiński tez był ok w Gdańsku, ale zle mi zalozyli uszczelnienie wtryskow :( ..a poza trojmiastem to polecam warsztat samochodw francuskich pare km przed wjazdem do Torunia po lewej stronie :)
update po jakimś czasie.... najlepszy póki co moim zdaniem sklep z częściami do frrancuzów to http://www.pmhbas.pl .. sklep sie miesci po lewej stronie przed wjazdem do Chwaszczyna jadąc od Gdyni; specjalizują się we francuzach właśnie, można kupić takze oryginalne części w oryginalnych pudełkach np. citroena - tak kupowalem do C5 :)

mechanik.. jest taki jeden w Gdyni co zjadl zeby na francuzach - ma warsztat po prawej stronie wjeżdzając w ul.Grażyny jadąc Wielkopolską do Góry.. na przeciwko lakierni i wulkanizacji
Zwykle zaopatruje się w http://www.motointegrator.pl
Jest to jeden z największych e-sklepów z częściami samochodowymi w kraju. Mają tam dobre ceny i nie ma problemów ze zwrotem
Potwierdzam, w tym e-sklepie o którym kolega wspomniał wyżej (Motointegrator) powinieneś spokojnie znaleźć części do swojego francuza.
U nas w warsztacie kupujemy głównie u nich ze względu na szybką realizację zamówienia (klientowi zawsze się spieszy), bezproblemowe zwroty i dostępni są pod telefonem nawet w sb czy w ndz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Hak do przyczepy - jaki koszt? (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

do góry