Widok
Niejadek czy chory???
Mój synuś 3 latek, wspaniały chłopak ( cała mamusia :)) cierpi na alergiępokarmową od urodzenia. Od urodzenia jest z tego powodu pod opieką alergologa. Do tej pory jakoś było OK. Tzn. miała ograniczenia pokarmowe i jedo jadłospis różnie wyglął ( swego czasu bez glutenu, mleka, żywności przetworzonej - konserwanty , niektórych warzyw, owoców, czekolady i kakao itd.) ale zawsze pilnowaliśmy tego co je i choć z apetytem różnie bywało jak to u dzieci :) to nigdy nie było takich problemów jak teraz. Otóż od lipca tego roku ( to już 4 miesiące) mały ma ciągłe nawracające problemy żołądkowe tzn.: utrata apetytu, wymioty, lub odruch wymiotne, skarży się na brzuszek. Przy pierwszym tego typu zdarzniu ( w lipcu) padła diagnoza "rotawirus" leczenie trwało prawie 3 tygodnie ( ograniczona dieta ) ledwo go wyleczyliśmy a pod koniec sierpnia wszystko od nowa . Tym razem leczyliśmy go 2 tygodnie i 4 tygodnie trawło wprowadzanie normalnej diety. Od 3 tygodni mały znowu źle się czuje. Zaczęło się od przeziębienia ale ono mineło po 5 dniach, a od 2 tygodnie mały ma ciągłe odruchy wymiotne, nie bardzo chce jeść itd.
Może ktoś coś poradzi??? Jestem zdesperowana. Od lipca Maciek jada jak 8 miesięczne dziecko ( jarzynki gotowane w wodzie z oliwą, miksowane mięsko) bo próby podania normalnego posiłku kończą się wymiotami lub odruchami wymiotnymi. Nawet teraz przy tej diecie" zmiłuj się boże" nie bardzo chce jeść. Co robić???
Może ktoś coś poradzi??? Jestem zdesperowana. Od lipca Maciek jada jak 8 miesięczne dziecko ( jarzynki gotowane w wodzie z oliwą, miksowane mięsko) bo próby podania normalnego posiłku kończą się wymiotami lub odruchami wymiotnymi. Nawet teraz przy tej diecie" zmiłuj się boże" nie bardzo chce jeść. Co robić???
Gadzinka
Kochanie mogę Ci polecić świetnego GENIALNEGO lekarza pediatrę, który był pediatrą moim kiedy jeszcze był moim lekarzem a teraz jest pediatrą mojej 1,5 rocznej córeczki..napisz do mnie na priva jakos to Ci podam jego dane!! świetny lekarz napewno cos poradzi i ulży Twojemu maluchowi !!!Bo moze lekarze źle go leczą..albo nie na to co trzeba, co sie czesto zdarza w naszym kochanym kraju ;/ tak wiec odezwij sie do mnie buziaki
-=JuStine=-
Qrwa lekarze... przede wszystkim zmień lekarza. a potem udaj sie na jeszcze jedną wizytę, do innego. jak bedziesz miala opinie dwoch lub trzech, masz wiecej pewności, ze nic nie spieprzą. trzymaj sie.
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
w gdyni zdaje sie jest taki od zawsze
oj gizmo, nie wiem czy irctwo to choroba, jesli tak, to nie wiem czy uleczalna :)
a irydolog, jesli ktos nie wie, to lekarz diagnozujacy na podstawie teczowki
diagnoza irydologiczna jest blyskawiczna do tego bezinwazyjna
czesto wymaga wsparcia badaniem laboratoryjnym, ale dzieki niej przynajmniej wiadomo czy i co trzeba doglebniej zbadac
bez takiego badania, poszukiwania przyczyny nieproawidlowego funkcjonowania organizmu moga byc bardzo dlugie, czasem zbyt bardzo
a opisany w tym watku przypadek ma w sobie wiele niepokojacych znamion
nie jestem jednak lekarzem, nie wroze rowniez z fusow :)
pozdrawiam
jurek
oj gizmo, nie wiem czy irctwo to choroba, jesli tak, to nie wiem czy uleczalna :)
a irydolog, jesli ktos nie wie, to lekarz diagnozujacy na podstawie teczowki
diagnoza irydologiczna jest blyskawiczna do tego bezinwazyjna
czesto wymaga wsparcia badaniem laboratoryjnym, ale dzieki niej przynajmniej wiadomo czy i co trzeba doglebniej zbadac
bez takiego badania, poszukiwania przyczyny nieproawidlowego funkcjonowania organizmu moga byc bardzo dlugie, czasem zbyt bardzo
a opisany w tym watku przypadek ma w sobie wiele niepokojacych znamion
nie jestem jednak lekarzem, nie wroze rowniez z fusow :)
pozdrawiam
jurek