Widok

Niepubliczne Przedszkole

Witam,
bardzo proszę o opinie na temat Niepublicznego Przedszkola w Baninie przy ul Lipowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przedszkole to jest tanie, lecz nie spełnia podstawowej roli, nie rozwija dzieci. Jeste przepełnione i 'średnio estetyczne' (umywalik w szatni) To typowa przechowalnia według wielu miejscowych.
Banino ma 4 placówki oprócz tego przedszkola gdzie dzieci są pod dobra opieką. Polecam zajrzeć do konkurencji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
A gdzie są pozostałe przedszkola i które jest najlepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze jest "Na Wesołej" mała grupa dzieci, rodzinna atmosfera, super jedzenie, zajęcia, angielski codziennie. Polecam. Wszystkie przedszkola na katalogu panorama firm, albo pkt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Witam.
moje dziecko uczęszcza od roku do przedszkola na lipowej i jestem bardzo zadowolona z rozwoju dziecka.Zna wierszyki,piosenki,a przede wszystkim nauczył się samodzielności!!! Jest tam miła,przyjazna atmosfera.Oprócz tego jest niedrogie w porównaniu do innych placówek w baninie a różnica cen jest naprawdę wielka.Polecam .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam do prywatnego żłobka oraz przedszkola do Małkowa do Parku Małkowo ul.Parkowa 4,
koszt miesieczny z wyzywieniem 650zl .
działamy od 6.30 do 17.00
zapraszam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
a jaka jest opłata z to przedszkole na lipowej?

ja dałam narazie moje dziecko do przedszkola w klukowie i płacę 650 miesięcznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zachęcamy Rodziców do zapoznania się z ofertą przedszkola "MALUSZKOWO", które znajduje się przy ul. Złotej 47.

Więcej informacji na naszej stronie internetowej: http://maluszkowo.pl - zdjęcia ośrodka, informacje dodatkowe, aktualności, dostęp do monitoringu dla zarejestrowanych Rodziców a także możliwość zapisu dziecka poprzez Formularz Zgłoszeniowy.

Serdecznie zapraszamy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
380mc w tym jest wyżywienie teatrzyk ia na swieta drobne prezenty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Banino -przedszkola:
ul.pszenna
ul.wesoła
ul.złota
ul.lipowa
obok Dworka Novello (nie wiem czy juz jest otwarte)
Rębiechowo na ul.lotniczej za mostem pkp- czynne
Warto zapoznać się z ofertą i wyposarzeniem przedszkoli, na Lipowej jest dosc "skromnie".
W tej okolicy istnieje dużo placówek jest z czego wybierać, a rozpiętość cenowa wcale nie taka wielka.
Powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może i jest skromnie,ale żeby się dostać na Lipową trzeba długo czekać.Wniosek taki że rodzicom zależy żeby dzieci czuły się bezpieczne i zależy też na kosztach,jest tańsze o 270zł. Jak dla mnie to jest dużo.
Jak dużo dzieci jest w grupie w żłobku?
To grupa przedszkolna a nie żłobkowa.
Moje dziecko było tam miesiąc, niestety po takim czasie nadal płakało przy porannym rozstaniu. Zrezygnowałam, mimo iż cena faktycznie nie była wysoka.Po jakimś czasie dziecko wspomniało "stare przedszkole" i wtedy się dowiedziałam, że gdy maluch płakał, to słyszał, że mama go nie odbierze. Chyba nie jest o metoda na uspokajanie małego dziecka,które pierwszy raz rozstaje się z rodzicami. Dodam, że w innym przedszkolu jego adaptacja trwała krótko i wędrował tam radośnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pytanie było skierowane do Pani Iwony
zapraszam do prywatnego żłobka oraz przedszkola do Małkowa do Parku Małkowo ul.Parkowa 4,

Ale pomiędzy pojawiły się jeszcze inne posty. Dodatkowo jestem w szoku, że rodzice nie boją się zostawiać dzieci przy Lipowej-o ile dobrze kojarzę, bo to jest to przedszkole przy tym składzie budowlanym?
Jeżeli tak, to warunki na zewnątrz już na samym początku zniechęcają, aby wejść do środka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Swoje córcie mam na Wesołej i jestem bardzo zadowolona, a jeszcze bardziej moja mała uwielbia przedszkole i pomimo mozliwości przeniesienia do Niepubliczengo przedszkola nie skorzystałam z oferty.
Róznica to ok 300 zł. Oczywiście jeśli rodzice nie mają mozliwości finansowych to lepsze jakie kolwiek przedszkole niż siedzenie w domku.
Pomyslmy ile płacimy za opiekunkę 700-100 zł. To czy 650 zł z wyżywieniem i zajęciami to jest tak dużo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, Czy jest żłobek w Baninie lub maluszkowo z grupą najmłodszych, gdzie można oddać pod opiekę 2 latka ?
Uważam, że przedszkole przy ul. Lipowej zasługuje na wysoką ocenę... przynajmniej moją! Uczeszcząło tam dwoje moich dzieci i naprawdę wiele dobrego z niego wyniosły.. Chłopiec w wieku 5 lat nauczył sie czytać i liczyć a jego 4 letnia siostra niewiele mu odstawała Później trafiły do szkoły podstawowej i niestety "programowo" zostały cofnięte... Być może warunki odbiegają od "światowych" ale zawsze było czysto i schludnie.. Do dziś dzieciaki bardzo miło wspominają opiekunów..
Cena bardzo przystępna.. Dlatego z czystym sumieniem POLECAM!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja uważam,że cena jest nie bez powodu tak niska.jedna sala,warunki...hm...bardzo nieciekawe. umywalka w szatni,podwórko 2 na 2.dzisiaj dowiedziałam się,że przez cały dzień czyli od 7 do 17 dzieci nie wychodzą nawet na dwór ponieważ "jest błoto".jakaś porażka.cały dzień w jednej sali...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry