Widok
Przedszkole to jest tanie, lecz nie spełnia podstawowej roli, nie rozwija dzieci. Jeste przepełnione i 'średnio estetyczne' (umywalik w szatni) To typowa przechowalnia według wielu miejscowych.
Banino ma 4 placówki oprócz tego przedszkola gdzie dzieci są pod dobra opieką. Polecam zajrzeć do konkurencji
Banino ma 4 placówki oprócz tego przedszkola gdzie dzieci są pod dobra opieką. Polecam zajrzeć do konkurencji
Witam.
moje dziecko uczęszcza od roku do przedszkola na lipowej i jestem bardzo zadowolona z rozwoju dziecka.Zna wierszyki,piosenki,a przede wszystkim nauczył się samodzielności!!! Jest tam miła,przyjazna atmosfera.Oprócz tego jest niedrogie w porównaniu do innych placówek w baninie a różnica cen jest naprawdę wielka.Polecam .
moje dziecko uczęszcza od roku do przedszkola na lipowej i jestem bardzo zadowolona z rozwoju dziecka.Zna wierszyki,piosenki,a przede wszystkim nauczył się samodzielności!!! Jest tam miła,przyjazna atmosfera.Oprócz tego jest niedrogie w porównaniu do innych placówek w baninie a różnica cen jest naprawdę wielka.Polecam .
Zachęcamy Rodziców do zapoznania się z ofertą przedszkola "MALUSZKOWO", które znajduje się przy ul. Złotej 47.
Więcej informacji na naszej stronie internetowej: http://maluszkowo.pl - zdjęcia ośrodka, informacje dodatkowe, aktualności, dostęp do monitoringu dla zarejestrowanych Rodziców a także możliwość zapisu dziecka poprzez Formularz Zgłoszeniowy.
Serdecznie zapraszamy!
Więcej informacji na naszej stronie internetowej: http://maluszkowo.pl - zdjęcia ośrodka, informacje dodatkowe, aktualności, dostęp do monitoringu dla zarejestrowanych Rodziców a także możliwość zapisu dziecka poprzez Formularz Zgłoszeniowy.
Serdecznie zapraszamy!
Moje dziecko było tam miesiąc, niestety po takim czasie nadal płakało przy porannym rozstaniu. Zrezygnowałam, mimo iż cena faktycznie nie była wysoka.Po jakimś czasie dziecko wspomniało "stare przedszkole" i wtedy się dowiedziałam, że gdy maluch płakał, to słyszał, że mama go nie odbierze. Chyba nie jest o metoda na uspokajanie małego dziecka,które pierwszy raz rozstaje się z rodzicami. Dodam, że w innym przedszkolu jego adaptacja trwała krótko i wędrował tam radośnie.
Pytanie było skierowane do Pani Iwony
zapraszam do prywatnego żłobka oraz przedszkola do Małkowa do Parku Małkowo ul.Parkowa 4,
Ale pomiędzy pojawiły się jeszcze inne posty. Dodatkowo jestem w szoku, że rodzice nie boją się zostawiać dzieci przy Lipowej-o ile dobrze kojarzę, bo to jest to przedszkole przy tym składzie budowlanym?
Jeżeli tak, to warunki na zewnątrz już na samym początku zniechęcają, aby wejść do środka.
zapraszam do prywatnego żłobka oraz przedszkola do Małkowa do Parku Małkowo ul.Parkowa 4,
Ale pomiędzy pojawiły się jeszcze inne posty. Dodatkowo jestem w szoku, że rodzice nie boją się zostawiać dzieci przy Lipowej-o ile dobrze kojarzę, bo to jest to przedszkole przy tym składzie budowlanym?
Jeżeli tak, to warunki na zewnątrz już na samym początku zniechęcają, aby wejść do środka.
Swoje córcie mam na Wesołej i jestem bardzo zadowolona, a jeszcze bardziej moja mała uwielbia przedszkole i pomimo mozliwości przeniesienia do Niepubliczengo przedszkola nie skorzystałam z oferty.
Róznica to ok 300 zł. Oczywiście jeśli rodzice nie mają mozliwości finansowych to lepsze jakie kolwiek przedszkole niż siedzenie w domku.
Pomyslmy ile płacimy za opiekunkę 700-100 zł. To czy 650 zł z wyżywieniem i zajęciami to jest tak dużo?
Róznica to ok 300 zł. Oczywiście jeśli rodzice nie mają mozliwości finansowych to lepsze jakie kolwiek przedszkole niż siedzenie w domku.
Pomyslmy ile płacimy za opiekunkę 700-100 zł. To czy 650 zł z wyżywieniem i zajęciami to jest tak dużo?
Uważam, że przedszkole przy ul. Lipowej zasługuje na wysoką ocenę... przynajmniej moją! Uczeszcząło tam dwoje moich dzieci i naprawdę wiele dobrego z niego wyniosły.. Chłopiec w wieku 5 lat nauczył sie czytać i liczyć a jego 4 letnia siostra niewiele mu odstawała Później trafiły do szkoły podstawowej i niestety "programowo" zostały cofnięte... Być może warunki odbiegają od "światowych" ale zawsze było czysto i schludnie.. Do dziś dzieciaki bardzo miło wspominają opiekunów..
Cena bardzo przystępna.. Dlatego z czystym sumieniem POLECAM!
Cena bardzo przystępna.. Dlatego z czystym sumieniem POLECAM!