Widok
maluszkowo
Moje dziecko uczęszcza do maluszkowa i jest bardzo szczęsliwe. Każdego dnia przynosi kolorowe prace plastyczne. Zgadzam się, że to przedszkole nie jest zbyt obszerne i nie posiada pięknych dużych kolorowych sal, ale to nie wszystko!.Najważniejsza jest atmosfera, dobór zajęć. Nie ma tam hałasu, krzyku i przedewszystkim płaczu! Dla mnie dużym atutem jest to ,że dzieci nie są przymuszne do spania. Odbieram moje dziecko zawsze radosne i szczęśliwe. Naprawdę polecam! Najgorsze są molochy , gdzie jest hałas i nieład, a nowe kolorowe ściany nie są wyznacznikiem jakości!
Mój synek uczęszcza do przedszkola Tęczowa Przygoda na ul.Borowieckiej są tu przestrzenne kolorowe sale i przy każdej toalety, miła atmosfera, dużo ciekawych zajęć i przede wszystkim angielskiego ;) Najważniejsze, że dziecko ma ochotę rano biec do przedszkola! Zapraszam niezdecydowane matki, bo naprawdę warto!
Dzien dobry,
tu byla wlascicielka NA WESOLEJ, nasze przedszkole zamkniete on lata 2011.
Niestety nie udalo nam sie przetrwac wsrod tylu placowek w Baninie.
Pozdrawiam z Holandii, w zeszlym tygodniu zapisalam swojego synka do przedszkola tutaj. W Polsce placowki dysponuja programem i wieloma zajeciami (super sprawa) tu mozna liczyc tylko na opieke i luzna zabawe.
'niebo a ziemia'.
Powodzenia dla wszystkich mam z Banina :)
tu byla wlascicielka NA WESOLEJ, nasze przedszkole zamkniete on lata 2011.
Niestety nie udalo nam sie przetrwac wsrod tylu placowek w Baninie.
Pozdrawiam z Holandii, w zeszlym tygodniu zapisalam swojego synka do przedszkola tutaj. W Polsce placowki dysponuja programem i wieloma zajeciami (super sprawa) tu mozna liczyc tylko na opieke i luzna zabawe.
'niebo a ziemia'.
Powodzenia dla wszystkich mam z Banina :)
Może ktoś się jeszcze zastanawia nad wyborem przedszkola... Nie polecam przedszkola przy ul. Sosnowej 17. Jest to raczej "przechowalnia" dla dzieci. Zajęć mało, chyba że dodatkowo płatne. Dzieci codziennie dwie godziny oglądają bajki. Chyba żaden rodzic nie takiego przedszkola szuka dla swojego dziecka. Zwłaszcza za tak wysoką cenę, bo w tej chwili opłata jest ok. 700 zl.
Ja również uważam że Przystanek Przygoda to bardzo dobre miejsce dla dzieci. Mój syn chodził wczesniej do innego przedszkola, które z zewnątrz robi pewnie lepsze wrażenie, ale zostawiając na kilka godzin nasze dzieci powinniśmy zadbać o to czy zostaje z ludźmi, którym na tych dzieciach zależy. Pani Mirka to z pewnoscia osoba która kocha dzieci i dba o ich wszechstronny w tym emocjonalny rozwój. Dzieci spędzają naprawdę dużo czasu na powietrzu, nagradzane są za pomaganie innym, i bez wielkiego szumu i dopłat w przedszkolu odbywaja się przedstawienia teatralne. To przedszkole to z pewnoscia nie jest przechowalnia dla dzieci ale przygoda i miejsca gdzie dzieci mogą się nauczyć naprawdę ważnych rzeczy :)
Cieszę się ,że jest takie miejsce w naszej okolicy :)
Cieszę się ,że jest takie miejsce w naszej okolicy :)