Widok
Nieuznana reklamacja w martes sport
Już nigdy nie kupię żadnych butów w MARTES SPORT!!!
Niedawno kupiłam buty addidas w MARTES SPORT i po ok. miesiącu zaczęły się pruć(przecierać) z przodu. Przecież nie będę chodzić w dziurawych butach. Mało w nich chodziłam-tylko czasami... No to dałam je do reklamacji, czekałam 2 tygodnie i przyszedł mi sms-buty do odebrania-odwołana reklamacja.
Niedawno kupiłam buty addidas w MARTES SPORT i po ok. miesiącu zaczęły się pruć(przecierać) z przodu. Przecież nie będę chodzić w dziurawych butach. Mało w nich chodziłam-tylko czasami... No to dałam je do reklamacji, czekałam 2 tygodnie i przyszedł mi sms-buty do odebrania-odwołana reklamacja.
Reklamację złożyłaś po miesiącu? Aż dziwne, wtakiej sytuacji to raczej jasne, że słaba jakość i tyle. Odwołaj się od tej decyzji, najlepiej ze zwrotem kasy, a nie naprawą. Ostatecznie spróbuj naprawić na własną rękę, podobno są miejsca, w których naprawiają takie rozprucia, ale nie wiem jak duże wady są w stanie naprawić bez śladu po nich..
Wspólna gra w Fifa 18. Daj znać ;)
Niestety to sieciówka i oni zawsze problemy robią. Polecam Zalando. Kupuję u nich buty do biegów i ciężarów. Z uwagi na intensywność treningów, 5-8 razy w tyg, buty niszczą mi się po 2 miesiącach (może słabe wykonanie, ale odklejają się podeszwy). Nie było problemu ze zwrotem, od razu wymieniłem na nowe.
Wiadomo buty są drogie, ale nie muszę się niczym martwić.
Wiadomo buty są drogie, ale nie muszę się niczym martwić.