Widok
Ponieważ nie należę do ciekawskich nie oddzwaniam na nieznane numery. Uważam że jeżeli ktoś ma jakąś ważną sprawę to zadzwoni ponownie. Jeżeli sprawa nie jest warta tego żeby zainteresowany zadzwonił ponownie, nie jest też warta mojego oddzwaniania.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Vi. hehe, nie wiem po czym to poznałaś, ale kiedyś sfotografowałem go w swoim pokoju, tam widać kawałek dywanu. Błysnąłem mu w oczka lampą, aż podskoczył, ale zdjęcie zostało. Było o wiele większe, ale obrobiłem na kompie. Teraz dopiero widzę, że troszke mi nie wyszło, ale nie chce mi się poprawiać.
Vi. Trochę masz racje, ale nie koniecznie tak musi być. Patrząc na numer nieznany należy zwrócić uwagę na długość numeru. W Polsce, gdziekolwiek dzwonisz czy odbierasz, zawsze masz numer 9-cio cyfrowy - komórkowy czy stacjonarny. Każdy powyżej może być numerem wątpliwym i takich należ się wystrzegać - a przede wszystkim ZA NIC nie oddzwaniać. A dlaczego tak jest, no to sama przecież wiesz.
Spróbuj tu
http://www.uke.gov.pl/
http://www.uke.gov.pl/
W salonie jednej z sieci powiedzieli mi że w razie takiego incydentu można reklamować.
A chciałem czegoś się dowiedzieć u Miejskiego Rzecznika Praw Konsumentów na Hucisku ale nie dotrwałem, kobieta przede mną była tam ponad godzinę a gdy przyszła moja kolej, okazało się że trzeba być umówionym na godzinę.
Dziwne a kilka lat temu tam byłem i czegoś takiego nie spotkałem.
A chciałem czegoś się dowiedzieć u Miejskiego Rzecznika Praw Konsumentów na Hucisku ale nie dotrwałem, kobieta przede mną była tam ponad godzinę a gdy przyszła moja kolej, okazało się że trzeba być umówionym na godzinę.
Dziwne a kilka lat temu tam byłem i czegoś takiego nie spotkałem.
Czytałam tylko kiedyś, żeby nie oddzwaniać na nieznane nam numery, gdyż oddzwaniając, możemy nadziać się na wysokie koszty usługi połączenia.Zdarzało się, że ludzie oddzwaniali odruchowo do różnych państw znajdujących się na innym kontynencie np.Republiki Konga, czy Samoa, gdyż oszuści przekierowywali połączenia.