Widok

Niskie libido u mojego mężczyzny

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie nigdy nie był specjalnie aktywny jeśli o to chodzi. Mam wrażenie, że każde nasze zbliżenie było inicjowane przeze mnie. Jesteśmy małżeństwem prawie 5 lat. Mamy dziecko. Aktualnie seksu nie uprawiany już ponad półtora roku. Wcześniej mieliśmy już dłuższe przerwy. To nie tak, że dziecko coś zmieniło. Wiele razy próbowałam rozmawiać, podchodzić do tematu z różnych stron. Starałam się, zakładałam seksowną bieliznę, kusiłam. Nic. On by się zgodził, gdybym go obsłużyła. Bywało i tak. Ja żadnej przyjemności z tego nie miałam, a on po wszystkim odwracał się plecami i jakby mnie nie było. Nie chcę w ten sposób bo czuję się wtedy jak prostytutka. I jest to dla mnie poniżające. Przecież chciałam, więc o co mi chodzi. Różne rzeczy chodzą mi po głowie: znaleźć sobie kochanka, zacząć łykać tabletki, po których spadnie moje libido. Nie mogę całe życie nie uprawiać seksu. Jeśli teraz tego nie robimy (mamy po 30 lat) to kiedy? Zaczynam już popadać w depresję. Nie wiem co robić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łatwo niestety nie będzie. Dla faceta problemy z erekcja to bardzo często zaprzeczenie ich męskości i ogólnie źle na nie reagują....Polecałabym rczej spróbować ze srodkiem bez recepty o którym wczęsniej wspomniałam (cum on) i dopiero wtedy ewentualnie wybrać sie do lekarza. Jesli nie pomoże.
BO być może nie ma konieczności takiej wizyty. Sama rozumiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie się zbieram w sobie żeby go namówić na seksuloga. Cholernie trudno takie tematy poruszać bo czuję się jak na polu minowym. Z jednej strony chce żeby coś ruszyło, z drugiej trzeba to zrobić tak żeby jego ego nie spadło na bruk z głośnym hukiem.
No i ta ciągła niepewność czy mam uciekać czy stać i walczyć

Tego to nie wiem. Każdy jest inny i inaczej reaguje. Jednak jeśli chcesz aby Twój związek przetrwał to lepiej byłoby spróbować. Seks jest w związku bardzo ważny i nie powinno sie go moim zdaniem ot tak sobie olewać. Najlepiej wytłumaczyć mu co mu dajesz. Pokaż skład, a ten cum on ma bardzo dobry ( l arginina i inne składniki, które dobrze wpływają na erekcję). Mój mąż miał chwilowy problem z erekcja i ten suplement bardzo mu w tym pomógł.

Hmmm. Nie wiem co jest problemem. Ostatnio jednak czytałam sobie o osobach, które nie odczuwają popędu płciowego. Są mężczyźni i kobiety. Nie chce im się i stosunek jest dla nich jedynie po to aby spłodzic dzieci. Być może on jest jedna z tych osób? Czytałam, że są dla nich strony, ludzie tacy zakładają sobie nawet własne fora internetowe.
Druga opcja to to, ze jest gejem.
Trzecia opcja to zaburzenia erekcji do których nie chce się przyznać albo inne zaburzenia seksualne. Problem jest w tym,ze nawet w długich związkach ludzie za bardzo nie chcą się do czegoś takiego przyznać, a co dopiero w krótkich związkach. Warto jest z nim jednak próbować porozmawiać, szczególnie,że zależy Ci na nim. NIech porobi sobie badania ogólne, badania hormonalne. Może warto byłoby wprowadzić jakiś środek na poprawę libido i czynności seksualnych? Przez urologów polecany jest środek Cum on.

mam taki sam problem ze swoim facetem. Nie chce uprawiać seksu.Zastanawiałam sie nad tym czy jest gejem ale rozmawiałam z jego znajomymi i miał przede mną kilka dziewczyn. Wpadam w kompleks, że to pewnie ze mną coś jest nie tak skoro on ze mną nie chce :( Ten cum on to jest na receptę? Zaproponowałabym coś takiego swojemu ale jeszcze jest jeden problem. Minaowicie jak niby mu o tym powiedzieć.Czy nie zdenerwuje się jak mu cos takiego zaproponuje?

Jest to bezpieczy środek Całkowicie ziolowy . Sama dowiedziałam sie o nim własnie od mojej ginekolog jak miałam taki sam problem jak Ty. Mozesz zamówić w internecie. Nie wiem czy jest gdziześ stacjonarnie ( powiem Ci,że od jakiegoś czasu to praktycznie wszystkie zakupy robie własnie przez internet. Efekt nie jest może od razu ale po jakimś czasie. Za to jest.

Coś tam słyszałam. Możesz coś więcej napisać na ten temat?

dobre są

daj mu na popęd niebieskiego byka takie kapsułki z proszkiem - Prosent 600. Powinny ruszyć drania :)

Może nie problem jest libido a związek. Właściwą drogą byłoby w takim przypadku szukania porady u terapeuty zajmującego się związkami, albo po prostu odpuszczenie i rozstanie.
Problemy seskualności to są zazwyczaj problemy złożone, więć ma znaczenie dobra diagnostyka, trzeba się udać do specjalisty-seksuologa. Lekarza-seksuologa lub psychologa-seksuologa. Oczywiście, ma to być wizyta partnerska.
To oczywiste. Ma kogos. 1.5 roku bez seksu. Bez jaj. Nic z tego nie bedzie. Masz 30 lat i ulozysz sobie zycie z kims innym. Z nim zmarnujesz. To pewne. Brutalne ale prawdziwe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
typowe tabletki zwiekszajace popęd u mężczyzny to Prosent 600. Chyba raczej to zadziała na niego

Miałam podobny problem z mężem, niestety spokojne rozmowy, podchody, kolacje, prośba żebyśmy wspólnie poszli do seksuologa, rozwiązali problem razem, nic nie pomogło. Niestety z tego i innych powodów musieliśmy się rozstać. Jak się czułam, wie to napewno każda kobieta która jest bądź była w takiej sytuacji. Ale nigdy nie robiłam wyrzutów mężowi tylko starałam się nam pomóc. Na marne.

Tutaj masz około 13 zł za jedną tabletkę, a jeżeli więcej weźmiesz https://potencja.net.pl/filitra-20 to wychodzi za około 9 złotych, więc się opłaca na dłużej zamówić. Bierzesz, 10 15 minut i możesz się kochać godzinami. Niektóre kobiety bardzo lubią takie doświadczenia, więc wszystko zależy od sytuacji. Z czasem nawet człowiek przestaje takich tabletek potrzebować.

Odezwij się,proszę
otwarty@spoko.pl

Przykro mi, ale to małżeństwo nie przetrwa. Może przypomnisz sobie tą opinię za kilka lat i przyznasz, że miałam rację. Znam to ze swojego doświadczenia. Mam 48 lat i za sobą prawie 20 lat stażu małżeńskiego. Bardzo długo starałam się zmienić nastawienie męża lub dostosować się do tej sytuacji. Niestety okazało się to niemożliwe. Byłam smutna, nieszczęśliwa czułam się nie kochana i zaniedbana pojawiły się problemy ze zdrowiem - długa historia. Polecam albo znaleźć sobie natychmiast remedium albo odejść.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przede wszystkim chyba ważna jest rozmowa z partnerem. Ale taka szczera i znalezienie wspólnie rozwiązania. Jeśli to nie poskutkuje to może warto namówić partnera do terapii..

Może warto spróbować, udać się do seksuologa wspólnie i zbadać przyczynę? Ale obawiam się, że partner może źle zareagować na taką propozycję...

nie ma sie co bac :) jak bedziesz czytac opis to nie ma opcji nie trafic :D na superlove jest ogromny wybor

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry