Widok
Noc poslubna
dziewczyny poradzcie gdzie sie udac po weselu-na nos poslubna:) tzn jakis hotel albo pensjonat w miare nie drogi ale ladny-najlepiej Sopot albo Gdansk.
I napiszcie jak to bylo u was z ta noca-oczywiscie bez szczegolow tylko czy wynajmowaliscie jakis pokoj od razu po weselu czy po poprawinach? bo w sumie tak sobie mysle ze pewnie bedziemy bardzo zmeczeni po tych wszystkich slubnych przezyciach i czy nie lepiej bybylo by ta noc spedzic dopiero z niedzieli na poniedzialek??Chociaz wydaje mi sie ze noc poslubna to nawet jak od 3-4 rano to powinna byc po weselu.
A i czy wicie moze jak jest z doba hotelowa-czy o 12-tej bedziemy musieli oposcic pokoj?
pozdrawiam
I napiszcie jak to bylo u was z ta noca-oczywiscie bez szczegolow tylko czy wynajmowaliscie jakis pokoj od razu po weselu czy po poprawinach? bo w sumie tak sobie mysle ze pewnie bedziemy bardzo zmeczeni po tych wszystkich slubnych przezyciach i czy nie lepiej bybylo by ta noc spedzic dopiero z niedzieli na poniedzialek??Chociaz wydaje mi sie ze noc poslubna to nawet jak od 3-4 rano to powinna byc po weselu.
A i czy wicie moze jak jest z doba hotelowa-czy o 12-tej bedziemy musieli oposcic pokoj?
pozdrawiam
Moze Villa Sedan w Sopocie? Stylowe wnetrza, maja tam tez bardzo ladne i romantyczne apartamenty. Najfajnieszy jest pokoj w wiezy. Ze sniadaniem ok. 400zl. Dosc drogo, ale ogladalam inne hotele (np Grand Hotel) i bylo i strasznie i drogo (pokazano nam na przyklad najwieszy apartament z pieknym widokiem, historyczny, goscilo tam wiele znanych ludzi, ale na odchodne pan rzucil ze spal tam tez Hitler... od razu na sie odechcialo!). Co do doby hotelowe, zaczyna sie o 14:00, konczy o 12:00, ale pewnie jak nie beda mieli od razu gosci tego samego dnia, zrobia wyjatek i bedzie mozna zostac godzinke dluzej :)
wiecie co przejzalam chyba wszystkie oferty hoteli,pensjonatow itp. i nawet sobie nie zdawalam sprawy z tego ze wynajecie pokoju w trojmiescie jest takie drogie!
W zwyklym pensjonacie pokoj kosztuje ok 200zl!!! A ja myslalam ze za 200 to juz cos fajnego sie znajdzie:(
Za to przejzalam oferte DWoru Oliwskiego i naprawde jestem pod wrazeniem tego miejsca-przepiekne wnetrza, spa, sauna i basen!Chcialabym tam spedzic ta noc-niestety cena troche za duza jak na moja kieszen-no ale pomysle jeszcze o tym-moze sie uda na czyms innym zaoszczedzic:) Przy okazji niezla sesja foto by tam wyszla!
Jak ktoras z was ma taki problem jak ja to radze zobaczyc to miejsce
pozdrawiam
W zwyklym pensjonacie pokoj kosztuje ok 200zl!!! A ja myslalam ze za 200 to juz cos fajnego sie znajdzie:(
Za to przejzalam oferte DWoru Oliwskiego i naprawde jestem pod wrazeniem tego miejsca-przepiekne wnetrza, spa, sauna i basen!Chcialabym tam spedzic ta noc-niestety cena troche za duza jak na moja kieszen-no ale pomysle jeszcze o tym-moze sie uda na czyms innym zaoszczedzic:) Przy okazji niezla sesja foto by tam wyszla!
Jak ktoras z was ma taki problem jak ja to radze zobaczyc to miejsce
pozdrawiam