Widok
Moja córcia też miała 8miesięcy w pierwszego wspólnego sylwestra i bawiła się z nami w domu :-)
a później poszła normalnie spać i nic jej nie przeszkadzało
Żadne strzelanie ani hałasy jej nie obudziły
Ona od początku była do hałasu przyzwyczajona i to może dlatego.
Wszystko zalezy jak twoje dziecko reaguje na takie sytuacje.
a później poszła normalnie spać i nic jej nie przeszkadzało
Żadne strzelanie ani hałasy jej nie obudziły
Ona od początku była do hałasu przyzwyczajona i to może dlatego.
Wszystko zalezy jak twoje dziecko reaguje na takie sytuacje.
Nie zakładaj z góry, że się maluch obudzi
Moja w zeszłym roku miała rok i przespała całą noc jak mały suseł, czego również Wam życzę.
Włączcie w dziecka pokoju jakieś radio, żeby nagły hałas nie wybudził maluszka
Moja w zeszłym roku miała rok i przespała całą noc jak mały suseł, czego również Wam życzę.
Włączcie w dziecka pokoju jakieś radio, żeby nagły hałas nie wybudził maluszka
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Moja Córka miała w zeszłym pół roku i nie przeszkadzało. Nawet oczu nie otworzyła.
Dzieci znajomych były w wieku 10,5 m-ca i 2 lata i też smacznie spały podczas fajerwerków.
W tym roku też jestem sama (Mąż ma nocną zmianę w pracy).
Trochę się stresuję, że się wybudzi i będzie płakała i nie będzie mogła zasnąć.
Dzieci znajomych były w wieku 10,5 m-ca i 2 lata i też smacznie spały podczas fajerwerków.
W tym roku też jestem sama (Mąż ma nocną zmianę w pracy).
Trochę się stresuję, że się wybudzi i będzie płakała i nie będzie mogła zasnąć.
Moja córka miała niecałe dwa mce w sylwestra i nic jej nie obudzilo. Przeszlo mi przez mysl pytanie czy sie przebudzi ale zeby od razu panikowac? "jak ja ja uspie itd"? normalnie tak jak za kazdym razem :) tylko nasza mala byla przyzwyczajona do tego ze jak ona spi ja zmywam, odkurzam itd nigdy nie chodzilam na palcach bo dziecko spi. Teraz drugi sylwester w jej zyciu-zobaczymy... :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
moj maly mial ponad 4msce i tez sie zastanawialam czy sie nie obudzil i gdyby nie ja to by oczu nie otworzyl jedynie steknal bo go do cycka przystawilam a za oknem sasiedzi strzelali petardami itp a on nie reagowal. to tak jak matka sie martwi ze dziecko w dzien nie zasnie bo za oknem graja w pilke a dziecko spi w najlepsze tylko matka sie wkurza:))takze nie powinno byc zle..no chyba ze dzecko przyzwyczajone do idealnej ciszy jak spi to wtedy moze byc problem, ale pewnie Wy bedziecie bardziej przewrazliwieni niz dziecko:)
moja mała pierwszego sylwestra spędziła z nami, obudziła się przed 12:00 jak zaczeli strzelać i patrzała z nami przez okno, potem zasneła normalnie. W tym roku chcieliśmy gdzies wyjść, ale moja mama się boi że ona się obudzi w nocy i bedzie za mną płakać i ona sobie nie poradzi no i w związku z tym (i kilkoma innymi sprawami) znów zostajemy w domu