Widok

Nokaut

Nokaut.
Kasta na deskach. Seria analiz skrajnie bulwersujących wyroku w programie "Kasta"jest dla tego środowiska miażdżąca.
Dodajmy do tego ostatnie dochodzenia co do działalności mafii mieszkaniowej z udziałem notariuszy. Chyba będą musieli szukać azylu na Białorusi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

> Nie ma sensu zastanawianie się nad konfliktem bliskowschodnim, bo nie jesteśmy bezpośrednio zaangażowani

Szkoda, że rządzący nie podzielają twojego (słusznego skądinąd) zdania i zorganizowali w Warszawie rok temu Konferencję Bliskowschodnią, na której namawiano się na wojnę z Iranem a przy okazji żydowscy oficjele napluli Polsce i Polakom w twarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

I bardzo dobrze, że rząd tak działa, bo na tym polega efektywna polityka,, żeby grać na paru fortepianach naraz, a nie tylko na jednym. Pozwala to zmylić przeciwnika i utrudnić mu kontrakcję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ręce opadają... :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak se grają te geremkowskie złogi z MSZu, że zespawali się na sztywno z racją stanu USA i tych drugich, którym jakby co będę węgiel nosił ;) Co ja se będę język strzępił. I tak już mi się wyostrzył bo se ćwiczę podrywanie sapioseksualnych lasek. Hahahahahaaaa. Dobra, już się uspokajam. Nie wiem co we mnie wstąpiło.
Heil Ivanka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sądzisz, że nie trzeba się uczyć jak grać ? Potrafisz grać na jakimś instrumencie ? A w polityce też trzeba się nauczyć grać w trybie rzeczywistym a nie wirtualnym, filmowym. Mistrzostwo osiąga się po 10 000 godzin nauki. Popaprańcom wydaje się, że wystarzy włączyć playback.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Stary zebraczyno, dlaczego grasz tylkobw wirtualu? Trzesiesz starymi gaciami?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (31 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Grajdołki (254 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry