Widok

Nokia 6610 czy Sony Ericsson T630 ?

Planuję w najblizszym czasie zmienić telefon komórkowy. Zastanawiam sie nd dwoma modelami Nokia 6610 i SE T630 - czy ktoś moze mi doradzić? Dodam ze nie zalezy mi na zbednych bajerch, telefon musi być funkcjonalny i pomocny w zyciu codziennym - mam tu na mysli porządny organizer itp., a aparat fotograficzny w telefonie uważam za najbardziej zbyteczna rzecz ;)
Dzieki za pomoc

Sołtys
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszytskie nokie są dobre i są to najlepsze moim zdaniem telefony, mam nokię już pare lat i żadnych problemów, moi znajomi mają siemensy, samsungi ericsony i inne i zawsze coś im nie dzaiła, nie mają zasięgu gdy ja mam, szybko im się wyładowuja, żle się na nich pisze, zła klawiatura, i mnóstwo podobnych rzeczy, nigdy nie kupię żadnmego innegi niż nokia i nie jest to żadna reklama tylko moja opinia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (39 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

wokalistka szuka zespołu (97 odpowiedzi)

cześć. przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym,...

do góry