Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Kiedyś w tym gabinecie panowała miła atmosfera,dyskrecja i kultura jakich...
~Asia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 stycznia 2013

POLECAM !!! wątek zamknięty Nie zgadam się z opiniami poprzednich Pań, ponieważ wykonywałam zabiegi z...
~Kamila
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 lutego 2013

ODRASTAJĄ wątek zamknięty NIE POLECAM ! Miałam serię 10 zabiegów na pachy, dojeżdzałam do salonu około...
~onalok
1

dodano: 8 lutego 2013

Nie polecam FOTODEPILACJI wątek zamknięty W ubiegłym roku przeszłam serię zabiegów fotodepilacji całościowego bikini i...
~Dagg
-

dodano: 28 stycznia 2013

Ściema! wątek zamknięty Fotodepilacja miała przynieść genialne efekty i przede wszystkim miała być...
~rozczarowana klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 stycznia 2012

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Hej ;) Obecnie jestem po trzecim zabiegu redukcji trądziku. Jestem bardzo...
~Marta
-

dodano: 30 listopada 2011

Zadowolona klientka wątek zamknięty Jestem po 3 zabiegach fotodepilacji nóg, włosy już prawie nie odrastają....
~Kinga
-

dodano: 30 listopada 2011

Polecam wątek zamknięty Witam! Jestem po dwóch zabiegach tzn robiłam razem bikini i nogi. Po...
~Malutka
3

dodano: 16 kwietnia 2011

zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jestem stałą klientką salonu no+vello w Gdańsku Wrzeszcz. Z czystym sumieniem...
~Dominika
-

dodano: 23 listopada 2011

Jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty Na razie jestem po dwóch zabiegach na pachy i efekt jest naprawdę...
~Marysia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 marca 2011

polecam, tanio i solidnie wątek zamknięty polecam wszystkim salon nomasvello, depilacja działa, jestem już po 2...
~agunitek
-

dodano: 1 marca 2011

Bardzo polecam wątek zamknięty Bardzo polecam,metoda świetna,bezbolesna, i naprawde skuteczna. Po 1 zabiegu...
~Paulina
-

dodano: 1 marca 2011

E - opinia wątek zamknięty Wyjątkowo miła obsługa i przystępne ceny. Polecam :)
~E
-

dodano: 14 lutego 2011

to działa wątek zamknięty Korzystam z usług od początku roku. Zaczęłam depilować już drugą partię ciała...
~kasiek
-

dodano: 4 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry