Widok

Normalna Dziewczyna 18 lat Pozna Przyjaciela

Jest tu jakiś facet do 25 latek który chce miło czas spędzać itd.. ? Może coś więcej z tego wyjdzie? Samotna miła dziewczyna pozdrawia !

Kontakt: tajemnicza_ona_11@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt się nie da nabrać. Nie jesteś pierwszą co twierdzi że jest normalna, normalni tutaj nie przychodzą!

Nastolatka a o tej godzinie jeszcze nie śpi, widać że zdeprawowana! Pewnie chodzi w spodnich, jada publicznie i ogląda mtv, czy co tam teraz ta młodzież ogląda.

"miło spędzić czas" - eufemizm! a potem "coś z tego wyjdzie" - więc po to jej samiec potrzebny. Kolejna która chce nas wykorzystać dla nasienia! Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

I masz dziwny mail, z jednej strony tajemnicza, a na koniec wiek podaje:p

Sodomia i gomoria!

...Do tego ageistka:(
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

Antyspołeczny ... słyszałam takie plotki, że mężczyźni mają "jakieś tam" uczucia :D dobrze, że mówisz będę baczniej obserwować :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To mnie zraniłaś, Nika, zraniłaś wręcz na wskroś!
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muehehehe :]
Chyba powtórzę za FK:

Muehehehe :]

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry