Widok

Normalny facet pilnie poszukiwany:)

Pewnie zaraz zostanę skrytykowana za ten wątek,ale co tam.

Mam na imię Agnieszka,23 lata i chętnie poznam jakiegoś normalnego, sympatycznego faceta. Jest tu ktoś taki?

Zbliżają się Walentynki,a ja uznałam,że nie będę dołować się tym,że jestem sama tylko pomogę szczęściu :).

Panowie wiem,że tu jesteście ,dajcie znak życia:)!

Jak coś to mój mail: ice06@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wątek jak najbardziej normalny - tylko co to znaczy "normalny facet" ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapewne przedstawiciel statystycznej większości. Wielbiciel schabowego, znawca piwa w puszce, koneser amerykańskich filmów akcji, osiedlowy patriota i poplecznik partii przodującej w sondażach. Zapewne przeczytał kiedyś jakaś książkę, aktywnie interesuje się sportem za pośrednictwem pilota od telewizora, jest najlepszym kierowcą na świecie i zna się na wszystkich, bieżących problemach dręczących rodzaj ludzki. Formalnie jest katolikiem, praktycznie mu to zwisa. W sumie taki nijaki gość.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewno tak - tylko zawsze zastanawia mnie co z drugiej strony ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drugich stron skrywa się wiele pod krzywą dzwonową, im dalej tym dziwniejsze przypadki, istne panoptikum ;) Np. antypatyczny, samobójczo ponury typ, zdeklarowany mizantrop. Pali w piecu pluszakami, nie jada warzyw, a chodzenie w sandałach uważa za rzecz niegodną. Udaje że go nie ma w domu, kiedy pukają kolędnicy. Pracuje w prosektorium, nocami ogląda Cartoon Network albo gruchocze nagrobki na cmentarzu komunalnym. Kolekcjonuje tez znaczki pocztowe i nie umie pływać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jest mój ideał...ahhh romarzyłam się :D
Szkoda że nie ma takich facetów w 3mieście ;)
Nie lubie pluszaków- oddam Swoje
Znaczki pocztowe -uwielbiam je lizac ;p
Cmentarz- romantyczna sceneria wśród pięknych nagrobków. Nawet można konkurs zrobic na najładniejszy :D
"z drugiej strony" czyli ze strony dziweczyny. O tym napisałem poniżej.
Podoba mi sie twoja wypowiedz he he ;)
rB
No to jeszcze dodajmy jaka jest "normalna kobieta"
Więc taka czeka na królewicza z bajki, co zapewni jej bezpieczenstwo, bedzie jej kochanym pantoflem, zawsze bedzie na jej skinienie a ona tymczasem bedzie chodzić do mamusi, pindrzyć się w salonach, spedzać godziny w centrach handlowych i wiecznie narzekać na swojego faceta.
Oczywiście złapie go na dzieciaka zaciągnie do ołtarza i wtedy bedzie już z górki, bedzie mogła narzekać i marudzić do woli. A to na brak remontu, za małe rozrywki i za małą pensje (sama oczywiście zrezygnuje z roboty i nigdy do niej nie wróci) roztyje się i zaprosi swoją mamusie do mieszkania wspólnie.
Sama nie ma 8 klas ale poucza swojego faceta co chwile i dodaje zawsze "po co ja za ciebie wychodziłam, zmarnowałam sobie przez ciebie życie"

Reasumując zostanie standardową polską zołzą co jeszcze się dziwi że facet w końcu ją zacznie zdradzać i kopnie w 4 litery
Wowwwww
Troche przesadziałes ;p
To co przedstawiłes raczej przypomina patologie ;)
Nie każdej kobiety celem jest wyjście za maz i marudzenie.

Nie wrzucaj wszystkich kobiet do tego samego worka.
Uwazaj bo ktos może wrzucic Cię do takiego worka "bo wszyscy mezczyzni to.... "

P.S.
Co to jest ?
W dzień narzeka, w nocy pływa ?

Szczęka teściowej ;)
a są normalni faceci;)
A jest jakiś wzór normalności ?
Albo chcociaz jakiś schemta żeby miec do czego odnieść porównanie ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (7 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

do góry