Widok

Nowa Lęborska od Górskiego

CZy tkos widzial plany dotyczace nowej budowy Górskiego przy Lęborskiej bo na strone sa tylko opisy a juz biura nieruchomosci sprzedaja mieszkania. Podobno chca postawic az 5 budynkow do 7 pietra. Gdzie one sie zmieszcza na tym terenie po starej przychodni sportowej. Stracimy przestrzen i bede sobie z sasiadem piatke przybijala przez okno. Masakra.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tylko jeden blok ma być ukończony w 2016.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiliśmy mieszkanie w budynku który ma być oddany do końca września, Górski twierdzi że nawet koniec sierpnia, , budynek pewnie zdążą zrobić, teraz kończą elewacje i wykończają klatki schodowe, troche martwi mnie droga dojazdowa i miejsca parkingowe? ........ale pożyjemy zobaczymy
tez zastanawialiśmy sie nad kwartałem od inpro ale wybraliśmy nową lęborską , zadecydował układ mieszkania, cena i wygląd budynku bardziej nam odpowiada, poza tym ta strona kołobrzeskiej wydaje nam się spokojniejsza ....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
też kupiłem mieszkanie w klatce A.

Czemu :
- jest to 250 metrów od droższej inwestycji na oliwie Impuls
- ogromne balkony
- narożne mieszkanie
- termin oddania
- ten blok jest na gruncie dewelopera a nie na wieczystym użytkowaniu.

Wcześniejszej w blokach wynajmowałem mieszkanie i żyło mi się dobrze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oddanie koniec siepnia, to jakies zarty jak by pracowali dzien i noc do do konca sierpnia nie skoncza a gdyby nawet to gratuluje mieszkania na budowie bo miedzy budynkiem na Szczecinskiej a nowo postawionym ma byc jeszcze jeden zbudowany
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Koniec września, nie sierpnia.

Coś za coś chce się mieszkać w nowym to mieszka przez jakiś okres na placu budowy chyba że łyknie sięostatnie mieszkanie z inwestycji :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan mareczek chyba nie byl na placu budowy i nie widzial co tam sie dzieje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Też kupiliśmy mieszkanie na nowej lęborskiej, jestem budowlańcem i termin koniec września jest jak najbardziej realny, byłem na budowie w zeszłym tygodniu i tak jak pisano powyżej kończą klatki, piwnice i został teren zielony. wszystko można zrobić spokojnie w 2mc. to że teraz jest tam burdel nie oznacza zę się nie wyrobią. położenie kostki brukowej na takim odcinku zajmuje dwa tygodnie.
zresztą rozmawiam z ludźmi na budowie i górski teraz kończy inną inwestycje wiec tam przerzucili większość ekip a później przerzucą na lęborską. bez ciśnienia. pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
To chyba pisze Pan o zupelnie innej budowie, jakie tereny zielone jaka kostka brukowa tam jest jeden wielki pitolnik. Mieszkam w bloku obok codziennie widze co tam sie dzieje i jakos nie wierze w to co Pan opisuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
spokojnie zobaczymy we wrześniu. widzi Pani z okna nieuporządkowany teren budowy co jest normalna sprawą na 3mc przed oddaniem, a nie widzi Pani tego co jest o wiele ważniejsze czyli np. zrobionych instalacji wewnątrz budynku,
ten wielki pitolnik jak to Pani określiła będzie porządkowany na samym końcu, taka jest zasada na budowie,
tak jak powiedziałem położenie kostki to jest max 2 tygodnie i to się robi na końcu bo zakończeniu prac elewacyjnych. trawe kupuje się w rolce i rozłożenie jej trwa tydzień. nie bardzo rozumiem po co Pani się tak podnieca tą budową skoro nie kupiła Pani tam mieszkania? pozdrowienia dla przyszłej sasiadki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
ta budowa od kilku miesiecy nie daje nam normalnie żyć, halasy od 6 rano przez caly tydzien na balkonie gruba warstwa pylu ledwie sprzatne juz jest brudno czujemy sie z sasiadami ze to my mieszkamy na placu budowy, cieszyla bbym sie jak to sie szybko skonczy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
rozumiem Panią doskonale, to faktycznie jest bardzo uciążliwe, dla wszystkich byłoby optymalnie gdyby ta budowa skończyła sie jak najszybciej, niestety dla starych i nowych mieszkańców całość potrwa pewnie do końca 2017r. łącznie z remontami mieszkań.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Oliwie jest IDEA...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam, zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w tej lokalizacji - budynek A3- zastanawia mnie tylko dlaczego tak dużo mieszkań w tym budynku jest jeszcze wolnych?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba B3 ?

Zostały tylko duże mieszkania na sprzedaż ?

Chodzi Tobie o budynek już oddany ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ktoś z Państwa odebrał już mieszkanie? jak to wygląda? ściany proste? jakieś reklamacje, jak stolarka okienna? jak ogólnie z Górskim?
myślimy nad kupnem tu mieszkania w IIkw. 2017
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Okna plastikowe 3 szybowe firmy Bertrand.

Co do usterek:

W łazience miałem trochę krzywy sufit .
Brzydkie spawy poręcz na balkonie bo niby wszyscy specjaliści od tego robili metropolitalną. (ale w ciągu tygodnia poprawili)

Czego nie mogę zarzucić. Każdą usterkę po ODEBRANIU przychodzili naprawić w ciągu tygodnia. Słyszałem inni deweloperzy po odebraniu mają już klienta gdzieś.

Co mi się nie podoba to fakt ze klatka chodowa i winda słabo zabezpieczona kiedy ludzie urządzają mieszkania.
To, że pustostany nie są ogrzewane minimalnie tylko obieg do kaloryfera jest zamknięty.

Z plusów: szerokie miejsca parkingowe, tv dvb-t, duże balkony (18 m2 mój balkon), garderoby w mieszkaniach, kuchnie osobne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
To jest bardzo dobre pytanie, lecą tygodnie a mieszkania cały czas pozostają bez nabywców. Fakt, że otoczenie bloków jak za takie pieniądze nie zachęca do kupna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bierz w A3 bo inne to wieczysta dzierżawa i podatki będą wyższe ,szczególnie za miejsce w hali garażowej.Tak swoją drogą to mieszkania na wieczystej dzierżawie powinny być tańsze niż na własnościowej działce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko jedno mieszkanie poniżej pół miliona jest na sprzedaż w oddanym bloku.

Moim zdaniem jak ktoś ma już dużo pieniążków to nie kupuje mieszkania na przymorzy tylko lepszych dzielnicach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mieszkałam już na Przymorzu, Osowej i na obrzeżach. Chętnie wracam na Przymorze pomimo, że to blokowisko. Ale wszędzie jest blisko - las - morze - zakupy, pełna infrastruktura dookoła. No i nie nabudują wokół już nic więcej, bo się po prostu nie da. Lokalizacja osiedla - jak dla mnie 100%, niewiele krzywizn przy odbiorze, nie ma się czego czepić...a budowa wokół... cóż każdy ma oczy otwarte i wiedział co będzie wokół. Pozdrawiam nowych sąsiadów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2