Widok

Nowa Lęborska od Górskiego

CZy tkos widzial plany dotyczace nowej budowy Górskiego przy Lęborskiej bo na strone sa tylko opisy a juz biura nieruchomosci sprzedaja mieszkania. Podobno chca postawic az 5 budynkow do 7 pietra. Gdzie one sie zmieszcza na tym terenie po starej przychodni sportowej. Stracimy przestrzen i bede sobie z sasiadem piatke przybijala przez okno. Masakra.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Rzeczywiście masakra...Współczuję tym, którzy mieszkają w bloku przy Szczecińskiej. Ja mam mieszkanie w 4-piętrowych po drugiej stronie baraku, w którym był kiedyś dentysta. Mam nadzieję, że dzięki drzewom przed moimi oknami nie będę widziała tego kołchozu. A jeśli będzie widać sąsiada, to nie pozostanie mi nic poza sprzedażą mojego mieszkania i wyprowadzką....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Może tak zle nie będzie. Przynajmniej nie będzie już widać tych meneli, którzy codziennie tam pili tanie wina i zakłócali porządek.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5
barak z dentysta tez maja roabierac,
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
Już wielka hałda ziemi jest i teren został zrównany.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja bede paczal z 12 pietra na nowobogackich :) Swoja droga troche szkoda boiska, jakie bylo takie bylo, ale dzieciaki mialy gdzie malowac kreda, kopac pilke, uczyc sie jezdzic na rowerze :( No ale coz, jest motywacja, zeby ruszyc sie w ladniejsze tereny, np do parku nadmorskiego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
I na co popaczysz w parku?;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prace zostały wstrzymane bo podobno znalezli jakies tunele ktore uniemozliwiaja budowe podziemnych garazy wiec tak szybko budowy nie bedzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Krwiożerczy deweloper zabral nam miejsce do picia i imprezowania. Bardzo dobrze że są trudności. Na pochybel górskiemu!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hot spota zlikwidowali.Nasza miejscówka do picia alkoholi.A tu już wykopy i fundamenty robią pod pierwsze budynki.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fundamenty zalewają i coraz więcej wykopów jest. Mury pną się w górę szybko. Na Szczecińskiej też, przy skrzyżowaniu Kołobrzeska Grunwaldzka ma być nowy wieżowiec alchemików. Za Olivią i wogóle sporo tego jest. Za komuny to u tak więcej wybudowano. sic!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pierwszy blok w stanie surowym już jest.
Sześć pięter ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Całe szczescie ze tylko ma szesc pieter bo by mi zaslonil widok z wiezowca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy z żoną na budowie, oglądaliśmy mieszkanie 53m2 w IIIkw. 2016 mają być odbiory pierwszego budynku. Działka nie jest duża, robią podwójne hale pod budynkami, bloki będą blisko siebie ale generalnie wrażenie pozytywne. Na szczęście nie będzie lokali usługowych na parterach. Zależy nam na Przymorzu albo Zaspie. niestety wszędzie ceny za m2 wysokie. Trochę znam się na budowlance i wygląda to na razie ok. Budowlańcy zasuwają aż miło. Zobaczymy jak będzie przy wykończeniu.
Miałem już mieszkanie od inpro i ekoloanu wiec jakieś tam doświadczenie z deweloperami mam.
Po świętach jestem umówiony na oglądanie "kwartału akademickiego" od inpro i wtedy podejdziemy decyzje. Od Górskiego dostaliśmy 15tys. rabatu, zobaczymy co da inpro. Jest jeszcze Idea w pobliżu ale nie podoba nam się. pozdrawiam Tomek
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
no i jak ?mieszka tam ktoś ? dajcie znać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeden budynek jest zbudowany stan surowy zamkniety a pozostale sie buduja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Człowieku, jeśli tobie miło patrzeć na to, że ktośmusi zasuwać jak dziki osioł, by mieć z czego żyć no to na serio, dobrze, że nie mam z tobą do czynienia, bo normalnie strach. Na serio pasjonuje Cię buowanie swojej pozycji i życia na czyimś wyzysku, ciężkiej i niebezpiecznej pracy?? Masz zupełnie wyprany przez kasę mózg. To trzeba przyznać. Jak można być tak wyrachowanym i ślepym?? Ale właśnie takie wyprane z poczucia sprawiedliwości, zmaterializowane mózgi, napędzają koniunkturę deweloperów. Masakra. Dobrze, że ludzie mają pracę, ale każdy z nas powinien tą pracę i tych ludzi szanować Moja rada: pozasuwaj tak do końca życia. A wtedy i mi będzie miło. Bardzo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
I jaka decyzja ostatecznie zapadła? Tez zastanawiam się albo nad Lęborską albo nad kwartałem, Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tylko pierwszy blok jest na ziemi kupionej przez górskiego, reszta jest na wieczyste użytkowanie. Więc opłaca się kupować mieszkanie które będzie oddane 30 września 2016.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co widze co sie dzieje na budowie(mieszkam obok) to raczej nie beda mieszkania oddane we wrzesniu 2016, w informacji od Górskiejo jest mowa o koncu 2017 roku i to jest bardziej realne. Mogą przez dwa miesiace skonczyc pierwszy blok i co pozwola ludziom mieszkac na placu budowy, chyba nie. Dla nas mieszkancow okolicznych blokow wazne jest to aby ta budowa skonczyla sie jak najszybciej. Odkad sie zaczela nie mozna spokojnie sobie pospac w sobote.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3