Widok

Nowa Lęborska od Górskiego

CZy tkos widzial plany dotyczace nowej budowy Górskiego przy Lęborskiej bo na strone sa tylko opisy a juz biura nieruchomosci sprzedaja mieszkania. Podobno chca postawic az 5 budynkow do 7 pietra. Gdzie one sie zmieszcza na tym terenie po starej przychodni sportowej. Stracimy przestrzen i bede sobie z sasiadem piatke przybijala przez okno. Masakra.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
I na co popaczysz w parku?;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja bede paczal z 12 pietra na nowobogackich :) Swoja droga troche szkoda boiska, jakie bylo takie bylo, ale dzieciaki mialy gdzie malowac kreda, kopac pilke, uczyc sie jezdzic na rowerze :( No ale coz, jest motywacja, zeby ruszyc sie w ladniejsze tereny, np do parku nadmorskiego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Już wielka hałda ziemi jest i teren został zrównany.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
barak z dentysta tez maja roabierac,
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może tak zle nie będzie. Przynajmniej nie będzie już widać tych meneli, którzy codziennie tam pili tanie wina i zakłócali porządek.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 5
Rzeczywiście masakra...Współczuję tym, którzy mieszkają w bloku przy Szczecińskiej. Ja mam mieszkanie w 4-piętrowych po drugiej stronie baraku, w którym był kiedyś dentysta. Mam nadzieję, że dzięki drzewom przed moimi oknami nie będę widziała tego kołchozu. A jeśli będzie widać sąsiada, to nie pozostanie mi nic poza sprzedażą mojego mieszkania i wyprowadzką....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5