Widok

Nowa forumowa wymiana usług

Sprzedam Temat dostępny też na forum:
kiedyś był takiwątek ostatnio go znalazłam i byłam nim zachwycona dlatego zakładam nowy żeby były w nim aktualne usługi

ja: robie kartki na różne okazje, ostatnio zaczełam wyplatać kosztyki z wikliny papierowej, czasem pieke kruche ciasteczka moge wymienic serwetki do decoupage na jakąś usługę

chętnie nawiąże kontakt z osobą najlepiej z gdyni lub sopocie która nauczy mnie malować się, chciałabym kiedyś jeszcze tak wyglądać jak na ślubie a oprócz nałożenia cienia na powieki nie umiem zrobić nic więcej:)

możliwa też wymiana na inne usługi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mogę wykonać foto sesję małego dziecka takiego od 0-do 6m-cy
W zamian tort urodzinowy dla mojego synka lub inne wypieki na święta.Malowanie mnie na jakąś okazję też mogłoby być.
Teren raczej gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Beata podaj proszę namiary na siebie :)
Bardzo proszę ,przy swoich specjalnościach, wymianach podawajcie
namiary .Łatwiej będzie się z wami kontaktować :)

Ja działam w reklamie i promocji ,więc proponuję wymianę WIZYTÓWEK
Panie które prowadzą działalność gospodarczą ,firmy rodzinne,robią w
rękodziele lub innych hobbystycznych branżach zapraszam
15 grudnia ,10-14, Dom Kultury "Młyniec".

Dzieci mają gwarantowaną profesjonalną opiekę i zabawki
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
proszę:
beatap77@yahoo.com
jolantaostr@gmail.com
No to moze i ja :) Jestem fryzjerką, juz kilka osob z forum mialo okazje przekonac sie o mojej pracy. Jestem z Gdyni. marta1882@wp.pl
ja mogę polecić pyszne domowej roboty ciasta i torty ale nie swoje :)
p.Regina tel.504533643
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli już zdecydowałem się (pewnie z uwagi na zbliżające się Święta) na odblokowanie tego wątku, to prosiłbym aby zamieszczać tu konkretne oferty "co za co", a nie wpisy reklamujące swoje usługi czy też czyjeś wyroby/usługi. Niech ten wątek nie będzie "tasiemcem" reklamowym a rzeczywistym zbiorem propozycji "przysługa za przysługę". Liczę na Wasze zrozumienie i dostosowanie się do moich wskazówek.. W końcu Święta idą, bądźmy dla siebie mili, uczynni, kochani... 8-]
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
DZIEKUJEMY :)
Rzeczywiście święta to magiczny czas,skoro nasz Admin jest taki kochany :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chętnie wykonam: kartki z życzeniami okolicznościowe, zaproszenia na chrzest, urodzinki itp., dekoracje typu stroiki, pisanki itd., także piekę smaczne domowe ciasta; a chętnie skorzystam np. z jakiejś niedużej sesji fotograficznej, fryzurki na jakąś okoliczność lub inne :)
Teren Gdyni, Rumi, okolice Chwaszczyna i Żukowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
kopiuję ze starego wątku i dopisuję ;)

AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa, zupy), pomoc przy organizacji rodzinnych imprez(od strony gotowania), robi hennę(technik usług kosmetycznych się kłania) + regulację brwi ;-), obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, banery reklamowe na forum(robiłam kilku Forumkom), ---> Przymorze, agusiagda@o2.pl

chętnie za tort w razie potrzeby ;) albo "siłę roboczą" do "obrobienia" działki wiosną/latem ;) (pielenie, kopanie, pomoc Mężowi przy zadaszeniu altanki - gwarantuję miłą atmosferę, miejsce do zabawy dla dziecka i jakieś dobre jedzenie na powietrzu ;))

możliwa też wymiana na inne usługi ;) jakoś się dogadamy :]

dzięki forumowej wymianie usług miałam już tort, zaproszenia, sesję zdjęciową na Chrzcie ;)
jeszcze jedna sesja zdjęciowa "wisi" do zrobienia na działce ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Admin jest zawsze kochany ,tylko ,że jest mężczyzną więc ma trochę inne spojrzenie na kobiece sprawy .

Co do mnie to mogę zaoferować opiekę nad dzieckiem w rejonie Wrzeszcz - Sopot w Sylwestra , w zamian coś dekoracyjnego do
mojego lokalu ,lub usługa kosmetyczna .
Opieka dorywcza od marca do października . Od niemowlaka do przedszkolaka :)
Ewentualnie wymiana wizytówek na wizytówki i umieszczenie ich w
widocznych miejscach
Agusia zamawiam Twój talent kulinarny na maj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pięke Tort i domowe ciasta :) aniteczka1@op.pl

pierożki

Nieskromnie powiem, że robię bardzo dobre pierogi (ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami) Wykonam każdą ilość w zamian za ... jestem otwarta na propozycje :-)
Majka - ok :]
pamietajcie pisac od razu namiary i skaf jstescie tak bedzie latwiej
ja do siebie dopisuje ze takze jestem otwarta na propozycje, zawsze mozna sie dogadac :) Nie mam konkretow ze zamienie moje uslugi na.... tylko to zalezy co potrzebuje w danej chwili :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapomniałam :-) a więc osoby zainteresowane pierogami prosze o kontakt: opusnocturn@wp.pl
do góry