Widok
Nowa funkcjonalność
Witam,
Od dnia dzisiejszego zalogowani użytkownicy mogą cieszyć się nową funkcjonalnością. Już teraz można wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników posiadających konta na naszym forum.
Po kliknięciu w nick danej osoby pokazuje się strona z jej profilem a w nim link "Wyślij prywatną wiadomość".
Osoba która jest jej adresatem otrzymuje komunikat "Masz nową nieprzeczytaną wiadomość".
Skrzynka w której znajdują się wiadomości danego użytkownika znajduje się na głównym pasku konta.
Pozdrawiam,
Od dnia dzisiejszego zalogowani użytkownicy mogą cieszyć się nową funkcjonalnością. Już teraz można wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników posiadających konta na naszym forum.
Po kliknięciu w nick danej osoby pokazuje się strona z jej profilem a w nim link "Wyślij prywatną wiadomość".
Osoba która jest jej adresatem otrzymuje komunikat "Masz nową nieprzeczytaną wiadomość".
Skrzynka w której znajdują się wiadomości danego użytkownika znajduje się na głównym pasku konta.
Pozdrawiam,
I mnie się podoba nowa opcja. Mam tylko pytanie - czy pojawi się też opcja kasowania wiadomości?
No to świetnie, dziękuję za informację :) Gratuluję pomysłu!
W tej chwili przerzuciliśmy z automatu ogłoszenia które miały w tytule któreś z tych słów. Jeśli z już dodanych tematów coś zostało na forum "bez ogłoszeń" a powinno trafić do któregoś z działów, lub trafiło do działów a nie powinno to mogą Panie zgłosić taki temat do moderacji. Ręcznie przerzucę w odpowiednie miejsce.
Nowo pojawiające się tematy których autor nie przypisze do odpowiedniej kategorii będę albo przenosił albo blokował.
Nowo pojawiające się tematy których autor nie przypisze do odpowiedniej kategorii będę albo przenosił albo blokował.
Bogusia, ja mam też "nowa" ale w wysłanych :) bo jeszcze żadnej nie dostałam Ale w wysłane wchodzę bez problemów...
Za to przydałaby się możliwość żeby ze skrzynki wiadomości wejść spowrotem na "rodzina i dziecko" a nie na forum ogólne...
Co do niskiej frekwencji w dziale bez ogłoszeń, to być może wynika to stąd, że przeczytane kiedyś wątki robiły się jasnoniebieskie a teraz są wszystkie granatowe i wszystkie są tak jakby "nieprzeczytane", może dlatego większość użytkowników pozostaje przy starej wersji
Za to przydałaby się możliwość żeby ze skrzynki wiadomości wejść spowrotem na "rodzina i dziecko" a nie na forum ogólne...
Co do niskiej frekwencji w dziale bez ogłoszeń, to być może wynika to stąd, że przeczytane kiedyś wątki robiły się jasnoniebieskie a teraz są wszystkie granatowe i wszystkie są tak jakby "nieprzeczytane", może dlatego większość użytkowników pozostaje przy starej wersji
Pani bogosiaa odkryła błąd który już programista poprawia, wiadomość została wysłana bez tematu i dlatego nie dało się w nią wejść i odczytać. Niebawem powinno działać dobrze. ;)
Jeśli chodzi o kolory linków to hmmm, u mnie zmieniają kolory. Czy inne Panie też wszystkie linki maja jednokolorowe? (granatowe) ?
Jeśli chodzi o kolory linków to hmmm, u mnie zmieniają kolory. Czy inne Panie też wszystkie linki maja jednokolorowe? (granatowe) ?
Rozumiem. Z tym niestety jest problem większy. Zmiana koloru wykonywana jest przez przeglądarkę (nie jest to funkcja forum), przeglądarka jednak rozpoznaje link na forum bez ogłoszeń jako zupełnie inny. Nie jesteśmy w stanie nic na to poradzić. Pozostaje tylko zwracać uwagę na oznaczenie "nowe" przy temacie.
Wiadomości zostały już poprawione i Pani bogosiaa powinna moc już ją odczytać.
Wiadomości zostały już poprawione i Pani bogosiaa powinna moc już ją odczytać.