Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Nowa Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po sprawdzeniu cen powiem, że nie. Dzielnica jeszcze długo będzie się rozwinęła, skm nie przywrócą, sklepów mało, do tramwaju daleko. Jest stadion, tunel i przemysł wokoło.
za metr bym dał max 5000 zł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam metr mieszkania kosztuje od 5.800,mieszkanie w wyższym standardzie smart haus będzie.to super jest znajomi na morenie maja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

5800 bo ziemia tam pewnie droga, ale też o tym myślałem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jeszcze nie tak drogo za metr,kawalek dalej przy zajezdni to tam sporo kosztuje metr. A Nowa letnica podobno ma duze branie

Ja już się zdecydowałam na zakup mieszkania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zartujecie sobie ? Niedawno tam bylem okolica po prostu wyglada fatalnie, jakies rozpadajace sie poprzemyslowe baraki. Zanim to zrewitalizuja minie sporo lat...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam na nowej letnicy?a w ktorym budynku?

Budynek D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ile płaciłeś za hale garażową ? Ja na Słonecznej Morenie kupiłem mieszkanie za 5050 zł (pierwsze bloki w inwestycji), ale miejsce w hali za 30000 zł. komórka za 2 tys ale ma ok 1,5 m2. Ciekawe czy Robyg też teraz ma tanie mieszkania ale pieniążki bierze na dodatkach.

Za miejsce garażowe 12.500 bo promocja byla ze za polowe ceny. A tak to za 25.000 tys bylo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja budynek A
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakim budynku ?

Budynek A

Tereny bardzo atrakcyjne i perspektywiczne. Oczywiście w tej chwili sceneria nie nastraja pozytywnie, ale za kilka lat to będzie naprawdę dobre miejsce. Do tramwaju jest bardzo blisko - 6 minut piechotą. Nad morze trochę dalej, ale i tak uważam, że pół godzinny spacer to samo zdrowie. Ogólnie kupiłbym tam mieszkanie gdybym dzisiaj stawał przed podjęciem wyboru. Na pewno bardziej Letnica niż Morena czy Zajezdnia...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wygląda fatalnie bo nikt się nią nie interesował.
Max 2-3 lata i okolica powinna przejść olbrzymią metamorfozę.
Robyg jest pierwszym ale nie znaczy to że ostatnim deweloperem w tej okolicy.
Tereny zielone, blisko morza i wylotu z miasta - zdecydowanie to lepsze niż zabetonowana morena bez możliwości wyjścia nawet na spacer.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie jestem pewien z ta metamorfoza - jezeli tak bedzie to napewno swietny zakup ale mozecie miec osiedle posrodku niczego jezeli teren nie bedzie rozwojowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Myślę że jest to długofalowa inwestycja:
-stadion
-rewitalizacja Letnicy (w okolicy nowego osiedla)
-tunel
-NOWOCZESNE OSIEDLA DLA 10k LUDZI
-galerie i inne tam oceanaria planowane przy stadionie

uważam też że w związku z powyższym doprowadzenie SKM'ki jest również kwestią czasu.
Dzielnica i okolica na pewno się rozwinie...oby tylko nie poszło to w taką stronę jak na morenie - sam beton :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Też uważam, że to dobra inwestycja długoterminowo, czyli 10 lat +. Oczywiście nie 2-3 lata jak to piszą niektórzy, 2-3 lata to będą pierwsze bloki, a chodzi o całą dzielnicę, na to trzeba minimum 10 lat.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

No przecież oni te przemysłowe baraki teraz burzą, bo na nich się budują..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry