Widok

Nowa przyjaźń :)

Hej :)

Jestem Kamila, mam 20 lat, jestem w szczęśliwym związku od 2 lat, chociaż brakuje mi przyjaciółki. Szukam jakiejś sympatycznej koleżanki (może i przyjaciółki) z którą można gdzieś wyjść na spacer, kawę, do kina, na zakupy. Taka z którą można się powygłupiać, pogadać o sprawach i tych ważnych i mniej ważnych. Może znajdziemy jakąś wspólną pasję? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
20 lat i żadnej koleżanki/przyjaciółki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hey chętnie poznam kogoś nowego odezwij się na dodatkowy-1993@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
rzeczywiście pierwsze co się nasuwa na myśl, to żeby mieć 20 lat i nie mieć nawet dobrej koleżanki...hmm....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a patrz że to możliwe ja sama mam kilka mega dobrych koleżanek jednak się przeprowadziłam i ciężko jest o kogoś bliskiego w nowym mieście gdzie nikogo się nie zna więc wasze domysły są słabe
Hej - 24 lata też chętnie kogoś poznam. Z większością ludzi potraciłam kontakt. kass-kaa@o2.pl
Hejka,

Ja mam 26 lat jestem z Gdańska :) i też chętnie bym kogoś poznała z kim mogłabym wyskoczyć na spacer, kawę, zakupy czy po prostu posiedzieć na kanapie i pogadać o głupotach :)

mój mail: evcia.p@wp.pl
image

Inne tematy z forum Kobieta

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

do góry