Widok

Nowa restauracja

Banino Czaple Temat dostępny też na forum:
Witam,
planuje otworzyć w Baninie nową restauracje, coś typu naleśnikarnia, pierogarnia... z kącikiem dla dzieci oczywiście :) Pytanie, czy Banino potrzebuje nowej knajpy tego typu? Miałaby odbiorców? Proszę o opinie mieszkańców czy chętnie by odwiedzili moją restauracje ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecam Pani Agnieszka na klonowej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pub z meczami i piwkiem. Nie speluna tylko miła piwiarnia :)
A dlaczego nie PUB ?
Witam!
Prosze o kontakt w sprawie restauracji pod nr tel 790852303
Rowniez chce cos otworzyc moze polaczymy sily?
mozemy sie spotkac i porozmawiac ,czekam na odpowiedz
Pozdrawiam!
Marta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podpisuję się pod takim pomysłem i ubolewam nad brakiem miejsca do wieczornych pogadanek ze znajomymi przy grzańcu:) a w dzień na obiad w rozsądnej cenie chętnie wpadnę ( tylko bez pizzy i kebabów)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz w novello.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pub z bilardem by sie przydal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zgadzam się z tym. jeśli cena/jakość/wielkość porcji będzie podobna do "menekinowych", czyli za 12-14 zł jesteś syty i zadowolony to miałoby to sens. jeśli ktoś wyskoczy z cenami jak "u przyjaciół, że za makaron trzeba zapłacić ~25zł to życzę powodzenia w sprzedaży lokalu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
naleśnikarnia i pierogarnia moim zdaniem się sprawdzi. Takie jedzenie nie jest drogie (nawet w mieście), więc myślę, że klientów by nie brakowało (koniecznie opcja "na wynos"). Nie uważam, że w Baninie mamy wystarczającą ofertę gastronomiczną.
Taka naleśnikarnia, o ile będzie wzorowana np. na Manekinie (w zakresie oferty menu) - ma moim zdaniem wielką szansę. Mało jet takich lokali (nawet w mieście)- właściwie naleśnikarnie i pierogarnie można policzyć na palcach dwóch rąk (i to w skali całego Trójmiasta).
Jeżeli oferta będzie dobra- my na pewno będziemy korzystać.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
zdecydowanie pub z bilardem!!! miałoby to wzięcie zwłaszcza przy atrakcyjnych cenach-promocjach :)
W ciągu dnia pierogarnio- naleśnikarnia wraz z innymi daniami a wieczorem pub gdzie można wydarzenie sportowe obejrzec , zagrac w bilard a do piwka hot wingsy, żeberka BBQ, nachosy etc

Jestem szefem kuchni i jak chcesz jakichś porad to daj znaka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W dworku novello jest PUB z salka bilardowa ale ludzi niestety tam nie widać. Pytanie dlaczego. A wiadomo że pusta knajpa nie ma klimatu..
jest kilku. Znam przynajmniej 3. Poszukaj a znajdziesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krawiec porządny by się przydał :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To prawda. Kawa za droga, wolę napić się w domu, a jak weźmiesz jeszcze kawałek ciasta to po otrzymaniu rachunku uśmiech znika z twarzy....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Połącz oba pomysły. Tu wszelkie restauracje zamykane są o 21.00, więc nie ma miejsca gdzie można wyjść po położeniu dzieci spać i ze znajomymi się zrelaksować chociaż do północy w sobotę....
Szanowny ktosiu,
Sam dałeś świadectwo na to kim jesteś. Jakie masz prawo do wyzywania i ubliżania ludziom tutaj mieszkającym się pytam? Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na tym forum, jednak sztuką jest zrobić to w kulturalny sposób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie dlaczego ceny w Baninie maja byc mniejsze niz gdzie kolwiek przeciez produkty sa w tej samej cenie jak wszedzie,prić tyle samo co w gdańsku prąd jest w tej samej cenie ,wy chcieli bycie aby drogi, sklepy i cała reszta była taka jak w miescie ale ceny w sklepach za połowe .
jak tak czytam to powiem wam ze jestescie bandą id......ow.
Nowobogadzcy,świry z gdanska,gdyni itd ja sam jestem z gdanska tu prowadze swoją firme od 15lat i widze co za barachło sie tu wprowadza i jakie bzdury wipisuje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Przyda się wszystko. Tylko trzeba o to zadbać. Nie jak z każdą gastronomią w Baninie,że na początku super a potem dno. To już standard u nas. Ja bym jednak poczekała na większą ilość mieszkańców.
http://www.zmsniezka.pl/sklep,view,pierogi_z_miesem
Polecam😀
do góry