Widok

Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zająłeś się czymś o wiele mniejszym, bo jestem poza waszym zasięgiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie powinienem zajmować się tak długo problemem, który jest już dawno rozwiązany.

Sprawy jednak posuwają się do przodu. Najpierw tylko przypuszczałem, że zajmę się teraz R i Ż, ale po 1,5 roku jestem już mocno zaangażowany w ten temat. Prowadzę stałe konsultacje z Ż, wliczając w to pana M. Przyglądam się R i od czasu do czasu komunikuję się z nimi. Natomiast przestałem zajmować się ich polskimi podwładnymi, bo oni i tak zależą od góry.
Czyli wykonuję robotę za was.
Atmosfera jest antyzachodnia, przy tym tępiony jest też mój ruch. Ale to cofnięcie się do lat 40. czy 50.

@tr : a nie mówiłem/pisałem o "a" ? Ty doszukiwałeś się jakiejś głębi, wołania o pomoc. He, he..

Pan M jest tutaj kluczową postacią, łączy w sobie obie te grupy i stawia opór.
Głównie to z nim komunikowałem się od lata 17. Na trzech forach i bardzo często był wulgarny, dehumanizował mnie.
Cóż, sprawa jest w toku, jeszcze nie skrystalizował się jakby front, który tworzą pan M i nowy Pan. Współpracują blisko.

Jednak nie podoba mi się to, że on jednoosobowo musi się wszystkim zajmować, jakby nie miał żadnego sztabu.

Teraz to już jest zwykłe sku...stwo :|
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już mogłeś sobie darować i zachować jakąś klasę ale Wy przecież...

http://www.youtube.com/watch?v=GOlVRHsVzE4

Mam się nie zajmować tą sprawą (co ostatnio źle się skończyło).

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry