Widok

Nowe mieszkania Trójmiasto

Jak wygląda rynek nowych mieszkań w Trójmieście? Chciałabym zorientować się co może mi ten region zaoferować, jako że przeprowadzamy się z mężem i dzieckiem w niedalekiej przyszłości nad morze i w Trójmieście będziemy pracować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rynek bardzo dynamiczny, polecam sprawdzać co jakiś czas, na przykład co pół roku

Sprawdź http://pixelghetto.com.pl/2023/04/12/kupno-domu-na-osiedlu/ polecam.

Sprawdź http://pixelghetto.com.pl/2023/04/12/kupno-domu-na-osiedlu/ jestem bardzo zadowolony .

W nowo zakupionym mieszkaniu warto zamontować zmiękczacz wody aby pozbyć się osadu i kamienia. Najlepsze urządzenie tego typu oferuje sklep zmiekczaczewody.com.pl. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Gdyni i okolicy swoje inwestycje między innymi realizuje Semeko, w tym na Morskiej - https://www.semeko.pl/oferta/Morska-Park-Gdynia. Ostatecznie trzeba wybierać pod kątem lokalizacji, bo to jednak kluczowa kwestia, by mieć mieszkanie, które będzie dobrze spełniało oczekiwania od tej właśnie strony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, że tak. Ja np znalazłem mieszkanie na mieszkania na sprzedaż biłgoraj i doradzili mi w kwestiach finansowych. Wyszło, że lepiej kupić mieszkania na etapie deweloperskim. Ze wszystkim mi poradzili, więc nie musiałem się o nic martwić.

Kupiłem mieszkanie http://inwestokracja.pl/nowoczesne-mieszkanie-przykladowe-wyposazenie/ bardzo spokojna okolica to dla mnie duży plus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Apartamenty Parku Gutenberga to luksusowe apartamenty z nowoczesnymi technologami, które zapewniają wysoki komfort mieszkania. Dodatkowymi pozytywnymi aspektami jest bliska lokalizacja lasu oraz centrum miasta, do którego można dotrzeć zaledwie w ok. 15 min. Jeśli poszukujesz prestiżowych apartamentów to warto przyjrzeć się tej inwestycji.

Apartamenty "Park Gutenberga" to miejsce typowo dla rodzin z dziećmi w kameralnej zabudowie w niedalekiej odległości od centrum Gdańska. Dojazd do centrum zajmuje około 15-20 min co jest ogromnym atutem przy codziennym odwożeniu dzieci do szkoły i przedszkola. Przyjemnością są również spacery wśród tak pięknej i zielonej okolicy.

Rzeczywiście teraz w Gdańsku powstaje sporo nowych osiedli. Myślę, że warto inwestować w dom od sprawdzonego dewelopera. Ja skorzystałam z ekodeweloper.pl i z czystym sercem mogę polecić :-) ekologicznie, elegancko i fajne lokalizacje.

Musiałem czekać 7 miesięcy na wyjaśnienie ;)
Dzięki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja natomiast, chętnie zamieszkałbym na tym osiedlu ze względu na lokalizację. Oczywiście nie każde mieszkanie mi dopowiada, bo preferuję zdecydowanie wysokie piętra, najlepiej z widokiem na zatokę. Początkowo osiedle wydawało mi się mało atrakcyjnie, ale teraz z każdym dniem coraz bardziej mi się podoba. Niestety, wraz atrakcyjnością wzrastają ceny mieszkań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z widokiem na stację benzynową, hipermarket, sklep sportowy? Nie, dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie Bydgoszcza, a ta Bydgoszcz.

Nie wiem gdzie to jest ale na Jasieniu oglądałem dwa osiedla, gdańskie tarasy czyli to ze strefą relaksu i siłownią na dachu i jeszcze jakieś obok, duży plus tej dzielnicy to niskie ceny i w miarę dobra komunikacja drogowa

Buduje się praktycznie w całym Gdańsku. Wejdź na mapkę z inwestycjami

Na Morenie buduje się sporo deweloperki. A tak to raczej wtórny

Ostatnie wolne mieszkania zostały na Fotoplastykonie na Jasieniu. Budowa posuwa się do przodu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z nowych to budujące się osiedla na Morenie, między innymi Studio Morena, Piecki Migowo

mega dziura
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry