Widok

Nowoczesna sala szkoleniowo – konferencyjna nad morzem w okolicach trójmiasta

Jaką byście polecili najlepszą w dzisiejszych czasach salę szkoleniowo konferencyjną nad morzem w okolicach Trójmiasta ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli szukasz u nas w Trójmieście dobrej sali konferencyjnej czy to w Gdańsku, Gdynii czy Sopocie to polecam portal http://www.nadmorzem.salekonferencyjne.pl/ w którym jest zbiór wszystkich najlepszych sal konferencyjnych nad Polskim morzem. Wybieraj według swojego kryterium ceny, wymagań sprzętowych itp ! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spoko portal pod tym względem że wszystko w jednym miejscu pokazuje jak to u nas w Trójmieście wygląda z salami konferencyjnymi do wynajęcia.

Nie ma to jak zadać samemu sobie pytanie. Prostackie lokowanie produktu. Mogłaś chociaż napisać z innego adresu IP ( 185.172.86.*)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jak duża ma być ta sala, bo w poście nie ma o tym informacji? ;-) Jak duża to polecam Stary Maneź. Organizowaliśmy konferencję z bankietem. Są tam dwie sale konferencyjne a właściwie powierzchni koncertowej ;-) Nadaje się na każdego rodzaju imprezę firmową. Sprzęt wysokiej klasy, jest wszystko co potrzebne, nagłośnienie, projektor, ekran, doskonały catering.

W Gdańsku jest fajna miejscówka. Polecam Ci Hotel Cztery Brzozy. Myślę, że Ci się spodoba. Bardzo nowoczesna i przytulna zarazem. Sala konferencyjna jest jedna ale dokładnie wyposażona i z duża liczbą miejsc. Ogółem sala konferencyjna ma nowoczesny i sprawnie działający sprzęt multimedialny. Nagłośnienie w sali konferencyjnej było ekstra, nikt nie miał problemu zrozumieć prowadzącego, mimo że było sporo osób. To samo tyczy się oświetlenia i klimatyzacji w pomieszczeniu. Nie mam żadnych zastrzeżeń w sumie. Na miejscu było zaplecze gastronomiczne. Polecam steak, bo był wyśmienity. Dzięki pokojom noclegowym przeprowadziłam na miejscu dwudniowe szkolenie. Muszę szczególnie pochwalić obsługę, która był bardzo profesjonalna, pomocna i kompetentna. Aż miło się z mi współpracowała. Gdy wyskoczył jakiś mały problem techniczny to naprawili go zanim skończyłam opowiadać dowcip gościom na zabicie czasu ;) lokalizacja znakomita na dojechanie zarówno komunikacją miejską jak i własnym samochodem. Hotel ma strzeżony parking także nasze samochody zostawialiśmy bez bólu serca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjątkowo konkurencyjne warunki i atrakcyjne sale szkoleniowe oferuje hotellogos-gdansk.pl/ w Gdańsku. Sale są klimatyzowane, bogato wyposażone i bardzo wygodne. Organizujemy tam szkolenia regularnie. Współpraca pierwsza klasa.

Inne tematy z forum Nauka

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

do góry