Widok

Nowy Butik Sklep Odzieżowy!!

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie Panie
Zamierzam otworzyć butik z odzieżą damską w centrum Gdyni. Butik, w którym będzie można znaleźć coś ciekawego i niebanalnego za bardzo rozsądne pieniądze. Chciałabym stworzyć miejsce gdzie moje klientki ubiorą się do pracy i nie tylko. Jestem bardzo ciekawa czy wśród Was znalazłabym potencjale klientki i czy Waszym zdaniem jest jeszcze "miejsce" w Gdyni na takie butiki. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie sugestie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz jestwszystkiego pelno no nie wiem pomysle popatrze
Proszę zajżeć na stronę http://www.art.festina.waw.pl może Panią to zainteresuje.

Pozdrawiam
noo z butikiem to ciezka sprawa :) pelno jest tego wszedzie a ludzie teraz kasy nie maja.. kryzys po prostu.. jak juz to bym otworzyla sklep spozywczy-jedzenie zawsze beda kupowac,na ciuchu oszczedza, ale na jedzeniu nie ;)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

do góry