Widok

Nowy C.H.KLIF

Witam, czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące nowych sklepów?:) Chodzi mi o sklepy przystępne dla każdego człowieka, a nie te butiki których marki ogłosił już Klif. Nie wiem kto tam będzie kupował.
Oto ich wykaz:
Apart Exclusive, Baldessarini, Bagatt , Bandolera , Camel Active ,
Caterina ,
Charme Italy , Cosimo Martinelli , Dion, Perfumeria Douglas, Escada
Sport ,
Furla , Gerry Weber , La Parisienne , Liu Jo , L'occitane ,
Matinique ,
Monnari , Noble Place, Pabia , Patrizia Pepe , Pinko, Plus IT ,
Pollini ,
Prima Moda , Rosenthal , Solar , Stefanel , Time
Trend ,
Venezia , Wittchen, Puma, Gatta, EMPIK

Słyszałem że ma być podobno C&A i CCC, ktoś może potwierdzić? Przydałby się sklepy, których dziś nie ma w Gdyni, takie jak np. Zara, Reporter, New Yorker itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
BYłam w Klifie w weekend są mega wyprzedaże po prostu wszędzie są obniżki, a ludzi malutko. Chociaż w wielu przypadkach i tak jest drogo
Reporter ? proszę Cię tam nic nie ma . Zara by się przydała, Bershka, River Island, Pull&Bear, Vero moda...
A, no i Zara będzie. Niedawno byłam w klifie i widziałam. :) Tylko pewnie dużo mniejsza niż np. w GB.
Będzie odddzielnie Zaraz i Zara Kids:)
pffff.... te sklepy to ty masz w galerii bałtyckiej. daliby jakieś, których tam nie ma np. New Look, albo TOPSHOP :3
new look bedzie, wisi plakat z zapowiedzia, nie znam daty ;]
23 listopada otwarcie i zniżki -30% na wszystko przez tydzien..:) zachęta do odwiedzenia sklepu super!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uwaga na ceny w sklepie Prima Moda.Moje upatrzone zamszowe kozaki ktorych pierwotna cena wynosila 599zl.zostala sztucznie zawyzona do ceny 649 zl by w promocji spadla do ceny pierwotnej, to samo w Gino Rossi gdzie zastosowano te sama praktyke.Bardzo sie zrazilam do tych marek uwazam ze to praktyki ponizej pasa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry