Widok

Nowy Sołtys

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys. Okopał się i wszystko na nie. No chyba że dobry znajomy przyszedł lub zadzwonił. Mam nadzieję że wraz z nowym Sołtysem nowa jakość nastaje. Stara ekipa do kosza do wymiany. Wasze myślenie i postępowanie nie idą w parze z obecnymi czasami. Powiem tak. Skończcie już urzędowanie i wstydu oszczędźcie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11
A co zrobił nowy sołtys?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hary napisz dokładniej co zrobił nowy sołtys
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie ? co Niny zrobiła Pani sołtys?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak potraficie czytać. Bo śmiem wątpić. To poczytajcie trochę Facebook. Poprzednik w tych tematach nie istniał. A tak przy okazji to dobrze że znajomi królika czytają to forum. Brawo od czegoś trzeba zacząć . A może nie jest tak
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie mam Facebooku dlatego proszę napisz na forum bo nie wiem co zrobił nowy sołtys ze aż tak się podniecasz przy tym
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oskarżasz znajomych krolika ze czytają forum i się udzielają a sam to robisz , założyłeś wątek i dokonujesz wpisów anonimowo. Jak byś szanował prace pani sołtys to byś napisał oficjalnie na face czy gdzieś tam z imieni i nazwiska. Innych oskarżasz ze czerpią informacje z forum a sam nie jesteś lepszy. Pewnie jak większość Polaków prawdy w oczy nie powiesz wiec na forum ublizasz i wyśmiewasz osoby na stołkach a w rzeczywistości do w d wchodzisz bez mydelka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

No widzisz. Nie czytasz że zrozumieniem. Czytać każdy potrafi ale nie każdy rozumie. Gdzie w moim wpisie widzisz ubliżanie. Przestań bo się ośmieszasz. Teraz modne jest przypisywanie innym rasizmu , antysemityzmu itp. wszyscy którzy nie rozumieją o czym się mówi bądź pisze na wszelki wypadek atakują. To jest jak w szachach. Najlepszą obroną jest atak. A tak przy okazji nie obrażaj Polaków bo po wpisie sądzę, że nim nie jesteś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

No właśnie nie każdy ma FB. Jak już się robi taki post to wypadałoby napisać jakieś konkrety.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wywód o szacunku zakończony zaklasyfikowaniem na niepolaka. Z PIS-u jesteś?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wszystko opiera się na zaufaniu i współpracy. Młodzi , do roboty! Razem coś z panią sołtys wymyślicie, Bojano jest tego warte, nie ma i nie będzie tak pięknie położonej wsi.
( ta z niskim IQ, w/g anonima)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pani sołtys za bardzo pokazuje swoją katolicka naturę wtrącając w swoje wpisy na Facebooku teksty biblijne, jest to żenująca, obawiam się że pod jej sterami może to być powrót do średniowiecza, taki typowy wyborca pisowski
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 18

To co publikuje na swoim prywatnym profilu jest Jej sprawą, natomiast na profilach publicznych nie doczytałem cytatów z biblii. Wole to niż miała by propagować disco polo. Nie każdy katolik jest za pis więc nie przesadzaj.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 8

Najpierw na swoim prywatnym profilu występowała jako sołtys dlatego mam pewne obawy czy nie cofniemy się do średniowiecza, taki profil dużo mówi o człowieku
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Połowa ludzi ma dziwne rzeczy na profilu na fb, a jednak w realu zachowują się zupelnie normalnie, więc raczej bez wiekszych obaw...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

A jakie cytaty miałaby umieszczać gomulki, czy z czerwonej książeczki mao?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ale jestescie wytrzepani z butow... zal soltysa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pani Sołtys pełni swoją funkcję dopiero od ponad dwóch tygodni tak więc wszystko jest w fazie organizacyjnej. Dodam, że jest to praca społeczna a z racji umiejscowienia urzędu jako jednostki pomocniczej ma znacznie ograniczony wpływ na procesy decyzyjne. Jednak w ramach uprawnień będzie działać na rzecz mieszkańców.
Współpracuję z Panią Agnieszką Bubacz od kilku miesięcy i współpraca dobrze nam się układa choć ona jest osobą głęboko wierzącą a ja ateistką.
Ważne, że rysuje się wizja ogarnięcia problemów wsi i budowania współpracy.
Miłego dnia
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

A czy jest gdzieś możliwość przeczytania nad jakimi problemami mieszkańców pracuje obecnie pani sołtys ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też jestem ciekaw.
Może da się ogarnąć chodniki na Rolniczej i Księżycowej?
Bo przy ulewie dzieciak powinien chyba pontonem do szkoły docierać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia (3 odpowiedzi)

Miłości, szczęścia, zdrowia. Pokoju w sercach i na świecie.

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

do góry