Widok

Nowy Sołtys

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys. Okopał się i wszystko na nie. No chyba że dobry znajomy przyszedł lub zadzwonił. Mam nadzieję że wraz z nowym Sołtysem nowa jakość nastaje. Stara ekipa do kosza do wymiany. Wasze myślenie i postępowanie nie idą w parze z obecnymi czasami. Powiem tak. Skończcie już urzędowanie i wstydu oszczędźcie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

I tyle jeśli chodzi o pieski wójta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha, pani sołtys prawą ręką Rycha się stała
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, uczą się tego w szkole. Zresztą jest pełno programów które umożliwiają zrobienie przyzwoitej strony każdemu.,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pełni popieram

Na Ciepłucha również chcemy chodnik,bo toniemy w błocie

Jaga ty to masz łeb zryty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jaga
2021-12-10 10:00:54
To są foliarze, jak zachorują powinni czekać w kolejce, odizolowani od innych chorych w śluzach, jak nie doczekają pomocy , to czarny worek. ZUS ma dobrą kondycję finansową, żadnych zasiłków, wydatków na rehabilitację, a zasiłek pogrzebowy 4000 zł., to jednorazowy, ostateczny wydatek. Causa finita. Do rozważenia jeszcze pokrycie kosztów za respiratory.
Jaki jad :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak, ordnung muss sein
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To są foliarze, jak zachorują powinni czekać w kolejce, odizolowani od innych chorych w śluzach, jak nie doczekają pomocy , to czarny worek. ZUS ma dobrą kondycję finansową, żadnych zasiłków, wydatków na rehabilitację, a zasiłek pogrzebowy 4000 zł., to jednorazowy, ostateczny wydatek. Causa finita. Do rozważenia jeszcze pokrycie kosztów za respiratory.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie mam FB i nie wiedziałem, że mamy tak porządnego sołtysa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Neutralne światopoglądowo? Uważa Pan że pro life, anty 5g i antyszczepionkowe posty to jest neutralność światopoglądowa?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś każde dziecko potrafi

Założenie strony www i jej obsługa to są koszta i praca

Soltys.bojano@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z FB nie korzystam, proszę panią sołtys o podanie adresu e-mail..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z samej działalności oceniam dobrze, gdyż wyrażane opinie i przedstawiane przez Panią Sołtys wątki są neutralne światopoglądowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zależy od rodzaju spółki i poziomu cwaniactwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech sobie pani sołtys założy oficjalną stronę, wtedy każdy kto chce będzie mógł tam zaglądać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem w tym że sołtys nie ma żadnej mocy i i tak wiele nie zdziała.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram, nie każdy chce mieć FB, dobrze byłoby mieć niezależne źródło informacji, nawet jeśli miałoby to być kopiuj/wklej z FB
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

do góry