Widok

Nowy Sołtys

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys. Okopał się i wszystko na nie. No chyba że dobry znajomy przyszedł lub zadzwonił. Mam nadzieję że wraz z nowym Sołtysem nowa jakość nastaje. Stara ekipa do kosza do wymiany. Wasze myślenie i postępowanie nie idą w parze z obecnymi czasami. Powiem tak. Skończcie już urzędowanie i wstydu oszczędźcie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

I tyle jeśli chodzi o pieski wójta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha, pani sołtys prawą ręką Rycha się stała
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, uczą się tego w szkole. Zresztą jest pełno programów które umożliwiają zrobienie przyzwoitej strony każdemu.,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pełni popieram

Na Ciepłucha również chcemy chodnik,bo toniemy w błocie

Jaga ty to masz łeb zryty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jaga
2021-12-10 10:00:54
To są foliarze, jak zachorują powinni czekać w kolejce, odizolowani od innych chorych w śluzach, jak nie doczekają pomocy , to czarny worek. ZUS ma dobrą kondycję finansową, żadnych zasiłków, wydatków na rehabilitację, a zasiłek pogrzebowy 4000 zł., to jednorazowy, ostateczny wydatek. Causa finita. Do rozważenia jeszcze pokrycie kosztów za respiratory.
Jaki jad :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak, ordnung muss sein
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To są foliarze, jak zachorują powinni czekać w kolejce, odizolowani od innych chorych w śluzach, jak nie doczekają pomocy , to czarny worek. ZUS ma dobrą kondycję finansową, żadnych zasiłków, wydatków na rehabilitację, a zasiłek pogrzebowy 4000 zł., to jednorazowy, ostateczny wydatek. Causa finita. Do rozważenia jeszcze pokrycie kosztów za respiratory.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie mam FB i nie wiedziałem, że mamy tak porządnego sołtysa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Neutralne światopoglądowo? Uważa Pan że pro life, anty 5g i antyszczepionkowe posty to jest neutralność światopoglądowa?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś każde dziecko potrafi

Założenie strony www i jej obsługa to są koszta i praca

Soltys.bojano@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z FB nie korzystam, proszę panią sołtys o podanie adresu e-mail..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z samej działalności oceniam dobrze, gdyż wyrażane opinie i przedstawiane przez Panią Sołtys wątki są neutralne światopoglądowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zależy od rodzaju spółki i poziomu cwaniactwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech sobie pani sołtys założy oficjalną stronę, wtedy każdy kto chce będzie mógł tam zaglądać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Problem w tym że sołtys nie ma żadnej mocy i i tak wiele nie zdziała.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram, nie każdy chce mieć FB, dobrze byłoby mieć niezależne źródło informacji, nawet jeśli miałoby to być kopiuj/wklej z FB
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

Sołtys Bojana odwołanie (19 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry