Widok

Nowy Wójt

Na kogo byście zagłosowali w najbliższych Wyborach?

Na obecnego Wójta czy jego kontrkandydata? Kogo widzicie na tym miejscu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może niech się jakiś kandydat zgłosi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Obecny to powinien siedzieć w pierdlu... złodziej krętacz i oszust...
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 17
Najlepiej na siebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Każdy byłby lepszy od bandziora
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14

Na pewno nie na obecnego.
A nowemu Wójtowi trzeba patrzeć od początku na ręce, realizacje i wydatki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ja nie jestem pewien. Jeżeli kontrkandydatem będzie jakaś kanalia o mentalności pisowca to Rysiek ma mój głos. Wolę Ryśka niż jakiegoś pieniacza.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 11
Głosowałbym na naszą panią sołtys. Udowodniła, że dba o wieś, zna prawo i umie współpracować z ludźmi.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 42

No to przecież opisałeś właśnie Ryśka
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 16

Zdaje się, że są dwie panie udzielające się w Bojanie więc gdyby któraś wystartowała to miałaby mój głos. Wiadomo jak Bojano było pomijane w inwestycjach przez ostatnie kadencje. Nie chodzi o działanie w stylu "teraz k... my" tylko o przywrócenie równowagi. Widziałem gminy ze znacznie mniejszym budżetem, w których o wiele więcej się dzieje jeśli chodzi o inwestycje potrzebne mieszkańcom. Liczę, że któraś z pań przywróciłaby normalność.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 16

Niestety przykre to ale dalej żyjemy w społeczeństwie w którym facet załatwi wszystko dwa razy łatwiej i dwa razy szybciej, panie się tam zamęczą, a nie wiadomo czy coś załatwią.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pani Sołtys to akurat dużo mówi, że nie da rady bo to i tamto... - Pani Sołtys napewno umie się pokazać medialnie. Za to jedna z Pań doradczyń obecnej Sołtys ma i wiedzę i zdolności do działania i miałaby mój głos:)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 23
Na siebie po jednej nutce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Żeby wójt mógł robić co chce musi mieć radnych w kieszeni. Nasi radni nie są niezależni, można sobie tu na forum poczytać, a na dodatek już w wyborach startowali z komitetu Ryszarda Wielkiego. A my jak te owieczki na nich głosowaliśmy, mimo że to Ryszard zorganizował przesunięcie trasy S6 w kierunku Bojana. Tak więc przy wyborach warto pamiętać że radni są równie ważni, jeśli nie ważniejsi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jakieś konkrety na podparcie tych bzdur?

Nie widziałem żadnej kobiety, która przekroczyłaby prędkość w Bieszkowicach o 100km/h.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nasi radni też są do wymiany zdecydowanie. Słupów Wójta nie potrzebujemy. A swoją drogą polecam odwiedzić profil Gminy Szemud na Facebook. Tak to leci propaganda na całego. Zdjęcia i filmy z Wójtem w co drugim poście. Retoryka, że to Wójt wszystko załatwia. To nawet już nie jest śmieszne, to jest robienie pośmiewiska z samorządu:/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

no tak - ktoś mądry powiedział - oklaskiwanie polityków za to że wybudowali drogę, linie kolejową czy szpital za publiczne pieniądze, to tak jakby oklaskiwać bankomat bo wypłacił wam wasze pieniądze. Wójt się świetnie bawi za nasze pieniądze
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14
Proszę nie pisać radni . Właściwa nazwa bezradni. Spolegliwi. Napewno 90% z nich. Ale jak zwykle poklikamy sobie a przyjdą wybory do urn pójdą znajomi królika. Królik wygramy a na forum będzie cd. klikania.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
A są jacyś inni kandydaci czy tylko te dwie panie z facebooka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Rysiek srysiek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum Bojano

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry