Widok

O czym ON myśli jak milczy...

Czy któraś z Was to już wie? Moje doświadczenie jest takie, że ja mówię, opowiadam, komentuje, analizuję a ON milczy. Czy ON mnie w ogóle słyszy? Nie mogę uwierzyć, że są takie osoby jak Halewicz, który komentuje wszystko :) Większość panów, których znam prywatnie i zawodowo ogranicza komentarz do wieloznacznych pomrukiwań. Czy oni nie mają żadnych przemyslen?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
No nie wiem ;] Wtedy to sie dopiero zacznie :D
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szymszunia, smutne ale prawdziwe...
Moze zalozymy watek, gdzie bedziemy opisywac historie przemilczane przez naszych mezow czekajac na JAKAS reakcje otoczenia?
Halewicz, te łapki w górę i w dół to już zupełnie jak na arenie gladiatora. I znowu ten Russell...
"Haters make You famous"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A dlaczego za moje pytanie dostałam tyle ŁAPEK w dół..?
Z czym się nie zgadzacie?
Jest jeszcze jedno co mi przyszło do głowy ... pewnie znacie ale mnie bawi za każdym razem tak samo :D

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to mi sie ten pomysł baardzo podoba :}
Jeżeli jest odwrotnie, z czym się nie spotkałam, ;) to też polecam forum i towarzystwo koleżanek. My kobiety będziemy komentować Twoje sprawy do woli i z wielkim namaszczeniem!
Pannacotta a jeśli jest odwrotnie?
Co radzisz?
Dzięki Szymszunia.
Tu właśnie chodzi o nasze oczekiwania...
Jeżeli coś opowiadamy to oczekujemy najczęściej nie tylko wysłuchania ale i komentarza, a co ważniejsze wsparcia!

Dla partnerek małomównych panów polecam to forum. :)
Halewicz nas nigdy nie zawiedzie (o komentarzu tu mowa, niekoniecznie o wsparciu) ;)
~Pannakotta wracając do tematu cóż mężczyżni są bardzo bezpośredni w relacjach damsko-męskich.
Niestety my kobiety mamy tak że zależy nam na tym żeby facet tym bardziej NASZ wiedział czego oczekujemy/chcemy w danym momencie i jak się okazuje,że nie wiedzą ( bo poprostu nie mają pojęcia o co chodzi) to jest problem. Co zrobic taki nasz los że się ciągle doszukujemy ukrytego dna ;]
Apropo słuchania to ja mam podobnie że coś opowiadam mojej połówce,relacjonuje i oczekuję zaangażowania z jego strony albo chociażby realcji na to co mówie , a on .. hmm co tu dużo mówić zero reakcji ;] Nie oznacza to jednak że mnie olewa tylko jest skupiony zupełnie na czymś innym np na graniu i odpowiedz przeszkodzić magłaby mu dobiciu lvl up :}
Zreszta sama napewno jesteś w stanie ocenić czy postawa Twojego faceta powinna skłonić Cię do głębszych refleksji czy się nie przejmować
Dla rozładowania emocji prosty przykład ;]

image

Dla nich to takie proste :}
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale po co od razu wszystkie. Sa babki, ktore potrzebuja dzielic wlos na 4 z kolezankami, sa mezczyzni, ktorzy to akceptuja. Ja nigdy nie mialam daru do plotkowania, radzenia sie czy tez umawiania sie na nocne Polek rozmowy o nim;) Ale ludzie sa rozni. Wiekszosc trafi na swoja polowke.
bo kobieta musi ocykac z kolezaneczka wszystkie warianty sprawy. Jak kolega z pracy sie usmiechnie to juz planuja we dwie przyszlosc tej obdarzonej usmiechem, a on po prostu sie usmiechnal. Faceci sa prosci i nalezy z nimi prosto postepowac. Za duzo komunikatow nie przyswajaja, wiec zadania rozdzielajcie jak skonczy jedno, bo wy sie nagadacie, oni nie zapaietaja, wy sie wkurzycie, a oni nie beda wiedziec o co sie zloscicie. Kobiety za duzo kombinuja. Jak maja problem to wola zalewac sie lzami, niz zadzialac, albo postapie wg ulubionej meskiej zasady "nie przejmuj sie"
widzisz czasem lepiej mniej mowic niz wyrzucac z siebie slowa...nazywa sie to slowna s****zka:) Mowa jest srebrem, milczenie zlotem. I tyczy sie to obu plci. Lepiej mowic mniej a z sensem, niz klepac jak nonstop wlaczone radio. Bo pozniej taka osoba bedzie traktowana jako wlasnie brzeczace radio
zgadzam sie, bylismy z mezem, swietna zabawa, a i informacji troche. Kobietom sie wydaje, ze jak facet nie mowi to mysli. Drogie babeczki. Facet jak nie mowi to sie relaksuje, nie mysli, po prostu odplywa w swoj swiat i nie jest to wymierzone przeciwko wam. Zwlaszcza jak ma problem. Kobieta musi to przegadac, facet musi sie wycofac do swojej jaskini. A babki pytaja i zaczepiajac "ale powiedz mi o co chodzi" tylko pogarszaja sprawe, bo on jeszcze bardziej sie zamyka. Wiec kobitki wymagajcie od facetow, ale nie rzeczy niemozliwych. To, ze sie nie odzywa nie znaczy, ze mysli, trawi problem.
pannakotta, jest tam L'Oreal - 1.szampon do włosów farbowanych, 2. Pharmatheiss Cosmetics - krem do twarzy na dzień 3. Bioderma - płyn do czyszczenia i demakijażu skóry twarzy 4. Biogena Pharma - multiwitaminowa odżywka do paznokci 5. Rimmel - błyszczyk
Cross, ani my kobiety ani wy mezczyzni nie jestesmy doskonali...

image
martuchowata, a jakie swiecidelka sa w tym boxie?
Moim zdaniem, to zbieranie twardych danych osobowych - ale cóż...czasem człowiek daje się skusić na świecidełka;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niby czemu tak uwazasz? jedno pudelo z kosmetykami juz dostalam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry