Widok

O czym ON myśli jak milczy...

Czy któraś z Was to już wie? Moje doświadczenie jest takie, że ja mówię, opowiadam, komentuje, analizuję a ON milczy. Czy ON mnie w ogóle słyszy? Nie mogę uwierzyć, że są takie osoby jak Halewicz, który komentuje wszystko :) Większość panów, których znam prywatnie i zawodowo ogranicza komentarz do wieloznacznych pomrukiwań. Czy oni nie mają żadnych przemyslen?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
mają mają :)

tylko jest pytanie czy napewno sa zainteresowani tematem czy np mówisz coś i pzeszkadzasz grać w diablo :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam nieodparte wrazenie, ze niektorych nic nie interesuje. Dla dobra moich relacji nauczylam sie nawet co to spalony i jak ladowac akumulator w aucie, ale to i tak nie pomaga. ;)
Dlaczego wszyscy nie moga byc tacy jak Halewicz...? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22
bo byłoby nudno
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak facet zainteresowany tematem to porozmawia a jak nie zainteresowany to oleje :)

a powiedz mi jak ładujesz akumulator w aucie, chętnie poznam twój sposób :) o spalonym nie porozmawiamy bo się nie znam na piłce :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam seans koedukacyjny "Zaklinacz kobiet" lub "jak rozmawiać z chłopem jełopem" on wyjaśni Ci róznicę w postrzeganiu Świata przez mężczyzn i kobiety.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111009/MAGAZYN/591779172
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sek w tym, ze taki Halewicz, Cross czy Sadyl to sa wszystkim zainteresowani, nawet typowo kobiecy watek Zakochanego komentuja, a inni nawet nie spojrza w strone takich watkow. Wiekszosc to nawet nie wpadnie na to, zeby wejsc na takie forum. Czy szczytem szczescia dla faceta jest cisza nad jeziorem, w jednej rece piwko a w drugiej wedka i juz?

Akumulator proscizna. Trzeba podlaczyc "+" z prostownika do "+" z akumulatora a" - "z "-" :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
no nie do końca tak z tym ładowaniem bo inaczej się żelowe inaczej wapniowe a jeszcze inaczej kwasowe ładuje, prąd ładowania w zależności od pojemności itd itd :)

piwko mnie interesuje jak najbardziej ale wędka.... nudaaaa :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlatego prawdziwy wędkarz zawsze ma ze sobą piersióweczkę wypełnioną rozgrzewającym napojem...bynajmniej nie jest to kakao.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Pannakotta - to Tobie wiele wyjaśni http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
innym szczytem szczęścia może być piwo i komputer ;)
Mnie tam sie wydaję, że mężczyźni z natury są po prostu mniej wylewni. Słyszą nas, ale nie słuchają . Nawet zdanie typu " Kochanie wziełam dzisiaj
3000 z konta" może pozostać niezauważone.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
O prosze, Halewicz nawet to komentuje! Rzeczowo i dowcipnie, czyli mozna!
A jak pytam innych o ten temat, to milcza i mrucza.
:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No i to mi sie nie podoba wlasnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
@t-a
Ja musze wiedziec, czy jestes mezczyzna czy kobieta...
Kobieta, ktora lubi akumulatory czy facet, ktory nie lubi pilki? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Panowie,
tylko szczerze
Czy z tym Pudelkiem Nicosci to prawda? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najszczersza prawda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy Ty Halewicz jestes wobec tego kobieta? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie, nie jestem kobietą - mężczyzną w 100%. Wiem, że masz teraz bzbzbzbbzzbzbzbzbzbzbzbz..... ^_^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) Tak wlasnie mam...
Halewicz, jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeszcze tego brakowalo zebym Facetowi "przeszukiwala" Jego milczenie i mysli ~:)
Oslabiaja mnie kobiety - gaduly a faceta, ktory ciagle gledzi (czytaj: mowi wiecej niz ja) udusilabym wlasnymi udami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry