Widok
2011-12-09 11:42:46
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej firmie czy ktoś z Was był na rozmowie lub dostał tam posadę???? Jakie wrażenia?? Czy firma wiarygodna??Aktualnie pracuje w tym biurze i moge spokojnie polecić tą firmę jako pracodawce.
Firma nastawiona "pro pracownik", bo desperacko próbuje zatrzymać tych, którzy jeszcze zostali. Następców ludzi, którzy odeszli, nie widać. Komuś zainteresowanemu przyczynami tej sytuacji polecam lekturę postów w tym wątku.
Przez kilka lat firma żyła w naiwnym przekonaniu, że pula potencjalnych pracowników jest niewyczerpana, więc nie trzeba szczególnie dbać o ludzi już zatrudnionych. Nadeszła pora zbierania owoców takiego myślenia.
Przez kilka lat firma żyła w naiwnym przekonaniu, że pula potencjalnych pracowników jest niewyczerpana, więc nie trzeba szczególnie dbać o ludzi już zatrudnionych. Nadeszła pora zbierania owoców takiego myślenia.
Na razie jestem na drugim etapie rekrutacji, przeszłam rozmowę przez telefon i rozmowę z enrollment manager. niebawem dowiem się czy dostałam się do trzeciego etapu. Szkoda tylko że nie wyjawił ile wynosi obecnie podstawa. Powiedzieli tylko ze przy jednej sprzedaży pensja mieści się w 2gim pułapie podatkowym czyli 7000zl brutto.