Widok

OIE Support - Laureate International Universities/HAYS

Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej firmie czy ktoś z Was był na rozmowie lub dostał tam posadę???? Jakie wrażenia?? Czy firma wiarygodna??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak sie wam pracuje? l
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę, że poszukiwany jest człowiek na stanowisko Associate Director Enrollment.
Czy to sama góra w hierarchii czy jest ktoś nad tą osobą?

Pozdro,.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

MTM
2011-12-09 11:42:46
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tej firmie czy ktoś z Was był na rozmowie lub dostał tam posadę???? Jakie wrażenia?? Czy firma wiarygodna??
Firma jest po znacznych zmianach kadrowych, odswiezona i nastawiona pro pracownik.
Aktualnie pracuje w tym biurze i moge spokojnie polecić tą firmę jako pracodawce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To dlatego w ciągu pół roku odeszła połowa pracowników?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma nastawiona "pro pracownik", bo desperacko próbuje zatrzymać tych, którzy jeszcze zostali. Następców ludzi, którzy odeszli, nie widać. Komuś zainteresowanemu przyczynami tej sytuacji polecam lekturę postów w tym wątku.

Przez kilka lat firma żyła w naiwnym przekonaniu, że pula potencjalnych pracowników jest niewyczerpana, więc nie trzeba szczególnie dbać o ludzi już zatrudnionych. Nadeszła pora zbierania owoców takiego myślenia.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Amadeusz: pij, nie p%&$dol! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na razie jestem na drugim etapie rekrutacji, przeszłam rozmowę przez telefon i rozmowę z enrollment manager. niebawem dowiem się czy dostałam się do trzeciego etapu. Szkoda tylko że nie wyjawił ile wynosi obecnie podstawa. Powiedzieli tylko ze przy jednej sprzedaży pensja mieści się w 2gim pułapie podatkowym czyli 7000zl brutto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz wiem ze na enrollment advisor wyplata wynosi 4500zł brutto, niezle jak na poczatek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry